Ajánlanátok romantikus animéket? Amiben TÉNYLEG összejönnek (legalább a végén) és amiben van legalább 1 normális csókjelenet (legalább a végén)?
és aminek a végén nincs valami fölös dráma, vagy ilyen "mindentelcsesző" dolog, ami értelmetlenné teszi azt az x órát amit rááldoztál arra, hogy végre lásd, hogy összejönnek? mert az utóbbi időben valahogy csak ilyeneket fogtam ki pl: Say I love you ( az utolsó rész az mi ott???!) ja,és ha jó humorú az még királyabb
Köszi :D
A következőknek majdnem mindegyikében nem jelentős a romantikus szál, viszont a karakterek többsége összejön, ráadásul viszonylag hamar is:
Bakemonogatari - nem a romantikán van a hangsúly, de van benne
Accel World - itt se a romantika a lényeg, de van
Akagami no Shirayukihime
Sailor Moon - a Crystal romantikusabb
Clannad, Clannad After Story - az After Story szomorúbb, de a végén minden megoldódik
Durarara!! - nem a romantikán van a hangsúly, de van benne több pár is, az egyik például személyes kedvencem
Junketsu no Maria - ez se éppen tipikusan romantikus, de szerintem egy nagyon aranyos párocska van benne
Katanagatari - szintén nem a romantika a lényeg, és a vége kicsit olyan, amilyet nem nagyon szeretnél (ilyen "mindentelcsesző"), de gondoltam, azért megemlítem
Ore Monogatari!! - cuki, vicces, romantikus, bár néha túlságosan is rózsaszín
Rakudai Kishi no Cavalry - egy problémám van csak vele, hogy nincs folytatása
Steins;Gate - egyik kedvenc párosom van benne, ráadásul a történet is zseniális
Sukitte ii na yo
itazura na kiss (ennél nagyobb happyend-es animét nagyon valószínű, hogy nem találsz)
kaichou wa maid-sama
bokura ga ita (ezt személyesen nem láttam, de sztem ez is olyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!