Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jó animéket valaki?

Jó animéket valaki?

Figyelt kérdés
Az összes barátnőm anime- lázban ég, ezért én is belekezdtem, eddig a Vampire Knightot néztem meg, az teszett, belekezdtem a Lovely Complexbe is, de öt résznél többet nem bírtam, az nem jött be, pedig alapjában véve tetszenek ezek a szerelmes dolgok, de nekem túlzás volt, meg nem tudom, nekem az állítólagos humora sem igazán imponált. Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy valami olyan animét keresek, ami lehetőleg nem túl hosszú (vagy inkább több évad, évadonként kevsebb résszel... De a legjobb lenne ilyen 1-2-3 évad, nem túl sok résszel, eleinte nem szeretnék nagyon hosszúakba kezdeni), érdekes a története (lehet bármilyen, természetfeletti, romantikus, ez nem kikötés), lehetőleg megtalálható neten magyar szinkronnal. Köszönöm előre is a remélhetőleg normális, felhasználható válaszokat! (Ha esetleg olyat mondotok, ami nem felel meg minden elvárásnak, azt is szívesen fogadom, maximum később kezdek bele)

2016. jún. 30. 22:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Tokio Ghoul, Attack On Titan, Noragami, Death Note :) nekem ezek a kedvenceim^^
2016. jún. 30. 23:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Kihagytam hogy tudtommal egyik sincs fent magyar szinkronnal, de erdemes belekezdeni szerintem.:)
2016. jún. 30. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Naruto(ez hosszú,shounen,harcos),de van magyar szinkronosan.Sakurasou no pet na kanojo(vicces,kissé romantikus,iskolai élet),Toradora(romantikus,vicces),Seitoka yaku indomo(perverz viccek vannak benne,de ha bejön az ilyen téma,akkor ajánlom).
2016. jún. 30. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:

A magyar szinkron nagyon leszűkíti a lehetőségeidet... Megpróbálok többfélét írni, de feliratosak is lesznek köztük.

Fullmetal Alchemist Testvériség (64 rész)

Személyes kedvencem, már nyolcszor láttam, és még mindig nem unom :D A történet főszereplője egy testvérpár, Edward és Alphonse Elric, akik már egész kiskoruktól kezdve gyakorolják az alkímiát és rendkívül tehetségesek is benne. 10-9 éves körül voltak, amikor a faluban, ahol éltek, járvány tört ki, és többek között az édesanyjuk is áldozatul esett. Ed (az idősebbik) felvetette, hogy próbálják meg feltámasztani. Nos, ez nem sült ki jól, és a nehezebbik úton tanulták meg, hogy miért is tabu a humán transzmutáció. Ed elvesztette a bal lábát, az öccse pedig kis híján az egész lényét, de Ed időben "visszanyúlt a kapuba" (majd megérted) és sikerült visszaszereznie Al lelkét, amit egy páncélhot csatolt. Ez az idősebbik fivér jobb karjába került. A jelenben Ed 15, Al pedig 14 éves, és a bölcsek kövét kutatják, hogy visszaszerezhessék a testüket. Ed elvan ugyan a mesterséges végtagokkal, amit gyerekkori barátjuk (és később Ed szerelme ^^) készített neki (ez ilyen steampunk cucc, ilyen robotszerű), de a fiatalabbik testvér nem tud teljes életet élni, ezért pedig Ed saját magát hibáztatja. A sorozat során az említett követ kutatják, de sokkal, sokkal mélyebb titkokba botlanak, ami az egész ország összes lakója életét fenyegeti.

Boku dake ga Inai Machi - feliratos, 12 rész

Főszereplőnk egy 30 év körüli férfi, Fujinuma Satoru, aki békében éli unalmas hétköznapjait mangakaként és mellékállású árukiszállítóként. Vagyis, annyira mégsem átlagos az élete, hiszen képes utazni az időben. Satoru nem tudja irányítani ezt a képességet, mindig véletlenszerűen történik meg, és minden alkalommal csak pár percnyi a visszaugrás, és mindig arra ad lehetőséget, hogy megakadályozhasson valami bajt. Egyébként olyan, mint egy kis deja vu. A történet akkor kezdődik igazán, amikor meggyilkolják a férfi látogatóba érkező édesanyját - Satoru ezúttal is időutazik. De most nem csak pár percet, hanem évtizedeket; egészen 1988-ba, az általános iskolás éveibe. Ugyanis ahhoz, hogy meg nem történtté tegye édesanyja meggyilkolását, meg kell akadályoznia három iskolatársa eltűnését, akiknek 1988 márciusában veszett nyomuk, és találták meg őket később holtan.

Detective Conan/Conan, a nyomozó

Ha jól emlékszem 50-valahány részt szinkronizáltak le, de a sorozat még mindig fut, és japánul valami 700-annyi résznél járnak. Nem nagyon van mit róla elmondani, végtelenített nyomozós sorozat - japán NCIS :D

Nos, szóval az úgy volt, hogy én még írtam volna, de le lettem cseszve, hogy miért gépezek még mindig... :D Szóval most ennyi, de nyugodtan keress meg privátban, szívesen segítek az ilyen animés-mangás témában :))

2016. jún. 30. 23:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet feliratos is, de azért elsőre inkább szinkronosat néznék. Köszi az eddigi válaszokat, megy a zöld pacsi.^^
2016. jún. 30. 23:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Code Geass
2016. júl. 1. 00:22
 7/12 anonim ***** válasza:

inuyasha (ennek majdnem 300 része van)

D.gray-man

hiiro no kakera

zero no tsukaima

akatsuki no yona

2016. júl. 1. 01:25
 8/12 anonim ***** válasza:

én nem vagyok animés ezért hiába kezdtem el sokat csak párat fejeztem ami nagyon tetszett: death note, tokyo ghoul, devil may cry, sword art online

ui:ha vki ezek alapján tudna ajánlani,privit elfogadok:')

2016. júl. 1. 09:31
 9/12 Canaan ***** válasza:
összes szinkronos anime: [link]
2016. júl. 1. 10:33
 10/12 anonim ***** válasza:
2016. júl. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!