Normális ez az állapot?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ő úgy gondolja, hogy még nincs vége, lesz ennek folytatása, valamint majd egy nyugodtabb pillanatomban el kell neki mondanom, a szakítás pontos okait, igaz hogy már vagy 6x megbeszéltük, hogy egy nárcisztikus bántalmazó, de ez persze neki nem jön le. Anyagilag...
19 éves koromban kezdődtek a súlyos gondok Igazából nem tudom, hogy pontosan milyen bajaim vannak, de hozok nagyon sok tünetet... klinikai depresszió, szorongás, pánik, depresszió miatti pánik, hipomán, euforikus szakasz Ma éjjel nem aludtam, most fogok...
És a sok inger, lehetőség hatására. Nekem az érzelmi hangulatom és a véleményem mindenről nagyon erősen tud váltakozni és minden nap változik is. Valamint nagyon döntésképtelen vagyok. Főleg ébredés után szokott olyan lenni, hogy akár a bőgés határán vagyok és...
Mikor kell visszamenni a dokihoz ha marad az állapot?
Szinte mindig van bennük egy kis hullám, ha éppen fektetve vannak. Egyébként állítva szoktam őket tárolni. A képek alapján érthetőbb talán.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!