Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Normális ez az állapot?

Normális ez az állapot?

Figyelt kérdés
4 hónapja lett vége a másfél éves kapcsolatomnak és előtte is volt egy másfél éves kapcsolatom a kettő között csak pár hónap volt vagyis már 3 éve nem voltam egyedül kb. Mindkét kapcsolatnak én vetettem véget ezt nem részletezem kontrolmánia és féltékenység miatt röviden. Viszont most amióta egyedül vagyok egyszerűen teljesen felfordult az életem mivel minden héten 2 vagy 3 alkalommal járok szórakozni és inni és mindig hogy ha szombat este mondjuk elvagyok akkor másnap általában vasárnap amikorra kimegy belőlem az alkohol teljes letargiába zuhanok és van hogy ez az állapot hétfőig is kitart és egyszerűen nem értem mert régen is jártam szórakozni igaz nem ennyit mint most de ez az állapot sosem állt fenn. Most egyszerűen az ilyen napokon céltalannak érzem magam az élet kedvem megszűnik létezni mintha semminek nem látnám értelmét és nagyon depresszív. Általában keddre elmúlik de múlt héten csütörtökön csapott le. Viszont amint eljutok a szerdáig már megint csak a hétvégére tudok gondolni és hogy mennyire várom.

máj. 31. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
az ötödöik sornál feladtam... használj vesszőt!
máj. 31. 21:06
 2/2 anonim válasza:
53%
Írd chatGPT-nek majd segít rajtad.
jún. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire normális, hogy szakítás után 2 hónappal is abban a tudatban van az exem, hogy ez most csak egy ideiglenes állapot, dolgozunk magunkon, s 1-2...

Ő úgy gondolja, hogy még nincs vége, lesz ennek folytatása, valamint majd egy nyugodtabb pillanatomban el kell neki mondanom, a szakítás pontos okait, igaz hogy már vagy 6x megbeszéltük, hogy egy nárcisztikus bántalmazó, de ez persze neki nem jön le. Anyagilag...

Az mennyire normális dolog, hogy úgy érzem nekem már nem lenne jó egy kiegyensúlyozott, stabil mentális állapot, mert annyira megszoktam, hogy nagyon...

19 éves koromban kezdődtek a súlyos gondok Igazából nem tudom, hogy pontosan milyen bajaim vannak, de hozok nagyon sok tünetet... klinikai depresszió, szorongás, pánik, depresszió miatti pánik, hipomán, euforikus szakasz Ma éjjel nem aludtam, most fogok...

A hangulatingadozásokat miért kötik valamilyen mentális betegséghez? Nem az lenne a normális állapot, hogy az embereknek állandóan erősen változik a...

És a sok inger, lehetőség hatására. Nekem az érzelmi hangulatom és a véleményem mindenről nagyon erősen tud váltakozni és minden nap változik is. Valamint nagyon döntésképtelen vagyok. Főleg ébredés után szokott olyan lenni, hogy akár a bőgés határán vagyok és...

Normális, hogy nem teljesen egyenesek a lapélek a könyveimen?

Szinte mindig van bennük egy kis hullám, ha éppen fektetve vannak. Egyébként állítva szoktam őket tárolni. A képek alapján érthetőbb talán.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!