Mondanátok olyan One Directionös oldalakat, blogokat ahol jobb fajta történetek vannak?
Figyelt kérdés
Eddig egyet talàltam, One Direction Stories -Zayn Malik Egy àlom valòra vàlik. Kb ilyeneket kèrnèk.2012. jún. 19. 08:40
11/25 okoska:) válasza:
én ajánlom az enyémet. olvassátok, még csak nem rég kezdtem :) vikiandonedirection.blogspot.hu :)
12/25 anonim válasza:
bár az oldalt még csak most szerkesztik, nekem nagyon tetszik, csak ajánlani tudom. Én vagyok az első látogatója :D de legyél te a második! :))) tipikus szerelmi háromszög, Zain Harry és a csaj (persze mind2 fiú a csajba) még nem volt romantikus rész , de az eleje nagyon jó. :D
13/25 Gréta0201 válasza:
hát,ha gondolod nézz be hozzám. nálam is nagy szerepe lesz Zaynnek: [link]
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
Én is ajánlom az enyémet : [link]
Ha elolvastátok lécci írjatok véleményt! Köszi
16/25 anonim válasza:
Én nem rég kezdtem és nagyon örülnék, hogy ha benéznél.:)) www.me-story.blogger.hu
17/25 anonim válasza:
kicsit másfajta blog:DD
18/25 anonim válasza:
Én most kezdtem ezt a blogomat :) Esetleg,lehet hogy ez is tetszene neked :)
19/25 Egomanó:] válasza:
Ez az én blogom, ha gondolod nézz be!:] (Louis+Sarah)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!