Vannak itt Miskolc környéki rockerek?
Tudom elég hülye egy kérdés, de kicsit egyedül maradtam, főleg stílusomban... Szóval a nagy kérdés, ha vagytok itt Miskolc környékiek, hova jártok szórakozni, mert koncertekre járok, viszont azért elég ritkák, én meg mennék, élnék mert egy nehéz időszakon próbálok túllépni.
22/F
Vannak, nagyon sokan, csak menj végig egyszer a sétálón, és kapásból 10-15 rocker fog szembe jönni veled, ha nem több! :)
Nem vagy egyedül! :)
Nos...
Alapvetően három helyet tudok említeni, ahova rockerként szórakozni járok!
1.: Koncert
2.: Házibuli
3.: Kocsma/Presszó (Csak, ahol van biliárd, csocsó, vagy egyéb játék, amin elpüfölhetem a haverokat! :D)
Egyébként nem a legkönyebb úgy ismerkedni, hogy ismeretlenekhez próbálsz hozzáverődni!
Inkább barátok barátaival próbálj közelebbről megismerkedni, aztán meg az ő barátaival!
Mindenkinek van saját társasága, és így hamar megismerhetsz sok mindenkit!
Szervezzetek minél gyakrabban házibulikat, és mondd meg, hogy mindenki hozza az értelmes barátait!
Na nekem is pont ez a problémám. Lemorzsolódás, meg hogy ugye tulajt - stílust - váltott a Sörkopi, pedig az milyen jó hely volt! Azóta is keresem az ottani arcokat, de nem igen találom őket :( Péteren meg Barcikán is vannak jó helyek, de ha oda megyek, mindig szerveszkedni kell ottalvás ügyében, szóval napi szinten az sem menne.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!