Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismertek valami versenyt vagy...

Ismertek valami versenyt vagy fesztivált, ahol felléphetnek amatőr gyerek színjátszó csoportok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 16:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Van Pécsett amatőr színjátszó társulat?

Olyat keresek, ahol több korosztályból vannak amatőrök, fellépnek itt-ott vagy csinálnak pár házi videót vagy hasonló. Nagyon örülnék, ha valaki tudna nekem ebben segíteni, mert nagyon érdekel a színészet. Előre is köszönöm!

Milyen etűd-kottákat ajánlotok?

Fuvolára. Fújtam már a Bántai-Kovács I. -II. könyvet, és egy szaxofonos etűdkönyvet. Nem amatőr, nem is profi vagyok, de 6 éve zenélek.

Van valami amatőr fotós oldal,?

már sok ilyen oldalon jártam, de van valami, ami nem tetszik: mindenhol kommentelni kell hogy tölthessek fel képet, és mindegyik nagyon profi, még az amatőr szint is. gyyönyörű képek vannak, nem velem egy súlycsoport. és zavar az is, hogy moderálják a képeimet és ami...

Ajánlotok amatőr színjátszó kört Budapesten?

Félénk, visszahúzódó természetem van, ezért is tanácsolták, h menjek el egy színjátszókörbe, ahol kinyílnék, meg jó közösséget is adna. 16 éves vagyok, tudtok ajánlani olyan színjátszó kört, ahol amatőr szinten űzhetném ezt és nem kell fizetni?

Színjátszó körök közel a XXII. kerülethez?

Sziasztok, tudnátok nekem színjátszó köröket írni mert minden vágyam hogy színész legyek és meg szeretném valósítani. 5 évig dráma tagozatra jártam viszont most iskolát váltottam. 15 éves vagyok és ha lehet korombeliekkel tanulnék. köszönöm előre is a válaszokat! L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!