Nem inni szeretnék (nem is tehetném, mert komoly betegségemre gyógyszert szedek és sosem voltam még részeg sem) csak ide 1000 Ft a belépő egy koncertre meg több és az előadók miatt szeretnék menni.
Hogyan megy ilyenkor a belépés? Személyit kérnek és nézi a képet is vagy hogy megy?
2014. máj. 7. 22:42
1/9 anonim válasza:
Igen személyit kérnek és nézik a képet. Én anno úgy mentem be hogy egyik haverom odaadta a személyiét, ő meg bement a diákjával. Én valamivel hátrébb álltam be. Azért egy kicsi hasonlóság volt köztünk, szóval nem volt fenn akadás, de ez elég lutri módszer. Meg ki bízná rád egy hivatalos iratát. Meg ugye ez visszaélés.
2014. máj. 7. 22:45
2/9 anonim válasza:
Rendes helyeken elkérik a személyid, de általában csak a születési dátumodat nézik :) Vagy már 16 éves?
2014. máj. 7. 22:45
3/9 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok 16 éves, ez a gondom hogy a sajátommal nem mehetek pedig nagyon szeretnék menni mert most jön ez az előadó nyáron hozzánk fesztiválra is, de oda 20 ezer a bérlet.:(((
2014. máj. 7. 22:48
4/9 anonim válasza:
Hány éves vagy akkor? Még azzal esetleg próbálkozhatsz hogy egy hozzád hasonló 16 éves személyijét kéred el... de ez elég rizikós :/
2014. máj. 7. 23:00
5/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és sajnos nincs olyan ismerősöm aki egy kicsit is hasonlítana rám és jóba is vagyok vele annyira, hogy rám bízza a személyi igazolványát és pont nem akar erre a bulira menni.:(
Minden esetre köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 7. 23:07
6/9 anonim válasza:
És hol lesz a buli? Milyen a hely?
2014. máj. 7. 23:08
7/9 A kérdező kommentje:
Miskolcon, RockWell a hely neve.
Egyszer már voltam itt amikor a sulink diákigazgató választásának volt az afterbulija, de akkor fel kellett iratkozni előre és mivel hamar mentem így engem beengedtek és nem nézték a papírjaimat (ami mellesleg nem is volt megfelelő születési dátummal) és ki is nézek 16 évesnek mindenki szerint. Viszont ekkor sok balhé volt mert kitettek lányokat a sorból, mert beszóltak vagy bármi és volt akit azért nem engedtek be mert még kellett 13 nap ahhoz, hogy 16 éves legyen.
Úgyhogy nem tudom milyen a hely, számomra nem volt túl komplikált bejutni, mások szerint természetesen nagyon ellenőrzik a dátumokat,stb.
2014. máj. 7. 23:13
8/9 anonim válasza:
Ez esetben sajnálom, de nem hiszem hogy bejuthatsz :/ Csak azért kérdeztem egyébként mert Budapesten vannak olyan szórakozóhelyek ahol nem veszik túl komolyan a korhatárt... De a leírtakból úgy látom ott igen
2014. máj. 7. 23:19
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából, mert akkor is féltem, ijesztgettek hogy komolyan veszik és nézni fognak mindent pontosan, de rám nézett a két őr és mondták, hogy milyen karszalagot adjanak és már fizettem is a belépőmet, ennyi volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!