Rendezzek házibulit?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl.: Kaja, pia, programok, létszám, dekoráció? + van egy tetőterasz, amit szintén használhatunk. Előre is köszönöm! :D
Itthon szüleim nem engedik, haveroméknál meg nem lehet. 20.000 Forintot tudnék esetleges bérlésre szánni. Valami olyan helyen kéne, ahol nem kell aggódni a szomszédok miatt. 50-60 emberrel számolok.
Szilveszteri bulit szervezni januárban? Megőrültem én? - jogos, ha felmerül bennetek ez a kérdés. De a helyzet az, hogy egy barátom és én házibulit szeretnék rendezni viszont nincs hol, ezért már most elkezdtünk ezen agyalni, hogy mik jöhetnek szóba. Itthon a...
Márciusba lesz a szülinapm, ( 18. ) de nemtudom hogyan rendezzek házibulit, leginkább a meglepetés bulinak örülnék. Márciusba kiülni az udvarra lehetetlen, ha esetleg szerevezek, hogyan mondjam meg anyáméknak h szeretnék,vagy estleg 1 meglepetés bulit akarok? Sajnos...
Szóval.:) Szerintetek nem rossz, hogy úgy kb. két hét múlva egy partit szeretnék rendezni?:) Mármint..nem akarom, hogy a ház a kéjek hegye legyen..-.-" Csupán főzés, piálás, este tűz mellett lazulás..stb.:D Milyen tippeket adnátok?:) A zenét hogy tudnám biztosítani?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!