Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rendezzek házibulit?

Rendezzek házibulit?

Figyelt kérdés
Szüleim elutaztak, és csináltam egy összejövetelt kedden, 7-en voltunk, csak fiúk, és az egyik legjobb barátom (nevezzük Kukifejűnek) egy kicsit többet ivott a kelleténél és mindent összehugyozott meg -hányt, letépte a virágokat, stb. Jelentős kár nem keletkezett, csak 2 pohár tört össze meg egy szék, csak utána takarítani.😂 Közben megjöttek a szüleim, semmit nem vettek észre, egyik barátom mondta, hogy kéne még egy ilyen, hoz csajokat is, Kukifejű nem jön, a többiek meg nem isznak annyit, csak én. Most hétvégén lenne, de gondolkozok, legyen, ne legyen, legyen stb. Vélemény?

2015. júl. 24. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne.
2015. júl. 24. 19:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Nos haver. Hány éves lehetsz 12-13? Ne. Max ha nem isztok. Vagy nem otthon hanem kint a szabadban vagy a parkban. Ott nem okozhattok kárt szegény szüleidnek.
2015. aug. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

15 éves vagyok, és egy házibulit szeretnék rendezni. Ez lenne az első alkalom, így a mamám itthon kell hogy legyen. Egy 2 emeletes ház egész felső...

Pl.: Kaja, pia, programok, létszám, dekoráció? + van egy tetőterasz, amit szintén használhatunk. Előre is köszönöm! :D

Hol szervezzek Miskolcon vagy közelében házibulit?

Itthon szüleim nem engedik, haveroméknál meg nem lehet. 20.000 Forintot tudnék esetleges bérlésre szánni. Valami olyan helyen kéne, ahol nem kell aggódni a szomszédok miatt. 50-60 emberrel számolok.

Hogyan rendezzek szilveszteri házibulit, ha nem tudok konkrét helyszínt, ahol tarthatnám? (többi lent)

Szilveszteri bulit szervezni januárban? Megőrültem én? - jogos, ha felmerül bennetek ez a kérdés. De a helyzet az, hogy egy barátom és én házibulit szeretnék rendezni viszont nincs hol, ezért már most elkezdtünk ezen agyalni, hogy mik jöhetnek szóba. Itthon a...

Hogyan rendezzek márciusba házibulit?

Márciusba lesz a szülinapm, ( 18. ) de nemtudom hogyan rendezzek házibulit, leginkább a meglepetés bulinak örülnék. Márciusba kiülni az udvarra lehetetlen, ha esetleg szerevezek, hogyan mondjam meg anyáméknak h szeretnék,vagy estleg 1 meglepetés bulit akarok? Sajnos...

Hogyan rendezzek meg egy "házibulit", amit a kerti-party feelingben csinálnék?

Szóval.:) Szerintetek nem rossz, hogy úgy kb. két hét múlva egy partit szeretnék rendezni?:) Mármint..nem akarom, hogy a ház a kéjek hegye legyen..-.-" Csupán főzés, piálás, este tűz mellett lazulás..stb.:D Milyen tippeket adnátok?:) A zenét hogy tudnám biztosítani?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!