Ki nem tesz magasrol a eb-re meg a focira?
Figyelt kérdés
Ki az akinek a haja tele van mar azzal hogy a csapbol is ez folyik?2016. jún. 19. 19:41
1/6 anonim válasza:
Te, mert most is azzal foglalkozol a kérdésben. Ha nem érdekel, ne nézd, ne olvasd, ne is beszélj róla. Azzal hogy szóba hozod, ismételten csak élteted a témát.
2/6 anonim válasza:
Ez aztán a számítástechnikai téma!!!
3/6 anonim válasza:
ki nem tesz magasról = kit érdekel
ki tesz magasról = kit nem érdekel
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem az admin tette mas temaba mert en a sporthoz tettem, am meg hiaba valakit nem erdekel, europaban nem lehetne olyan helyet talalni ahol nyugalmat talalna az ember ezzel a golyorugdosival szemben... :/ sem az online vilagban sem a hazon kivul...ez beteges hogy mindenhol ezt latni es hallani
2016. jún. 19. 19:54
5/6 anonim válasza:
A számítástechnikába nyitottad, lehet félrekattintottál.
Én nem követem, nem nézem ezt az egészet. Híroldalakon és újságokon főoldalasok, ezeket át lehet lapozni és görgetni anélkül hogy feleslegesen idegesíted magad rajta. Facebookon nekem elég hatékonyan le vannak szabályozva az ismerősök (leiratkozva mindenkiről aki zavaró módon ott éli ki magát), és azt is át lehet görgetni.
Élő beszélgetésben: "nem nézem" - onnantól kezdve nincs miről beszélni.
Eszembe nem jutna azon vergődni hogy mi van a focival, mert annyira sem érdekel. Próbálj szemléletet váltani. Igen, mindenhol az arcodba tolják, te pedig megtanulod ignorálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne ezzel baj ha csak orakrol vagy napokrol lenne szo, de hetekrol, egyebkent amiket leirsz nem rosszak, csakhogy ki teheti azt meg hogy egy honapra bezarkozik a lakasba, legfeljebb a nyariszunetezo fiatalok... :D
2016. jún. 19. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!