Van olyan film amiben a főszereplő egy "hacker"?

válasza:Citizen 4
Snowden
(Ezek dokumentum filmek, jobb, ha képben vagy a valóságról is.)

válasza:Who Am I: Egy rendszer sincs biztonságban
Nem a 2-es válaszoló vagyok ebben nem fejlődést mutatnak be csak hackerekről szól.:D
Esetleg ha sorozat is érdekel akkor Mr. Robot
Kapcsolódó kérdések:
Mivel régen, olyan 2005 körül volt adásban nem sok esélyt látok rá, hogy bárki emlékezne főleg, mert inkább tiniknek szólt. Annyi maradt meg, hogy egy szőke hajú lány a főszereplő, akit Alexnak hívnak és talán német sorozat lehetet a hangulata alapján. Ha jól emlékszem...
Azt hiszem Sandra Bullock a főszereplő. Menekülni akar a bántalmazó férje mellől. De retteg a viztől. Mégis valahogy a tenger/oceán segítségével tud lelépni. A karikagyűrűjét bedobja a wc-be. Csak ennyire emlékszek.
Sziasztok! Nagyon tetszett ez a film de nem találok hozzá hasonlót Olyan filmet keresek amiben egy fiú (vagy lány de főképpen fiú) meleg és hát nem mer kiállni :D Válaszokat előre is köszönöm
Hali! Nem rég eszembe jutott egy film részletei, amit gyerekkoromban láthattam. Sajna kevés részlet jutott az eszembe, és nem találom azóta sehol. 2001-es vagyok, és szerintem idősebb, vagy velem egyidős film lehet. A nyitó jelenetben 2 srác van egy kanapén, az...
Szélsőjobboldali volt, vagy így akart hős lenni vagy egyszerűen csak gonosz volt!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!