Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a 90-es évekbeli...

KingaABringa kérdése:

Melyik az a 90-es évekbeli rajzfilmsorozat, ami úgy kezdődött, h a főszereplő gyerek álmában átment egy fa ajtón egy másik világba (vmi erdőbe), és a valós problémájára szolgált tanulságként az álombeli történet, amibe belecsöppent?

Figyelt kérdés
Mindig más volt a főszereplő gyerek, de mindig ugyanaz a bácsi vezette őt át az álomvilágba/erdőbe. A főgonosz is mindig egy lebegő, szakadt köpönyeges állat volt (talán róka? denevér?). Mi a címe ennek a rajzfilmsorozatnak?

2020. dec. 19. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Végtelen történet?
2020. dec. 19. 00:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bőregér! :D

Kalandok álomerdőben, vagy simán Álomerdő. Angolul Sylvanian Families.

[link]

www.youtube.com/watch?v=KQjLS19pKoE&ab_channel=Jedis..

2020. dec. 19. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Illetve Dőregér, 32 évesen egy világ omlott most össze bennem, hogy gyerekkoromban rosszul értettem a nevét...
2020. dec. 19. 12:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!

2. válaszoló jól emlékszel, ez tényleg az Álomerdő, ezer hála és köszönet!!! Napok óta ezen agyaltam. :D Megyek is nosztalgiázni. Kár, hogy magyarul nem találok részeket. Én is azt hittem, h Bőregér a gonosz neve. :) Tisztára úgy néz ki, mintha Voldemortot róla mintázták volna...

2020. dec. 19. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet, hogy én ezt sosem láttam! :O Pedig imádtam volna, azt hiszem!

Az összes ilyen mesét imádtam régen, Szíves Bocsok, Repülő bocsok, Juharfalvi történetek.

2020. dec. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Elérhető valahol szinkronosan, jó minőségben a következő ősrégi francia rajzfilmsorozat (Les enfants de la liberté, 1989)?

Nosztalgiából szeretném visszanézni a 8 részes "Les enfants de la liberté", azaz "A szabadság gyermekei" című rajzfilmsorozatot, lehetőleg az egykori magyar szinkronnal. Itthon 1991-ben és 1992-ben vetítette az MTV. Franciául igen rossz minőségben a youtube-on elérhető...

A Bunkó és az Ész c. rajzfilmsorozatban ki volt Ész magyar hangja?

A Bunkó és az Ész az Animánia c. rajzfilmsorozatnak a része volt. Bunkó magyar hangja Kautzky Armand volt. Ki volt Ész?

Melyik lehetett ez a régi rajzfilmsorozat?

Elég régen láttam már, úgyhogy nem emlékszek sok mindenre belőle, de megpróbálom körülírni. Szóval ez egy régi, szerintem lengyel rajzfilm volt, hasonló a grafikája, mint a Lolka és Bolka-nak. A főszereplője 2 fiú, és egy fehér kutya volt, és különféle szituációkba...

Mi annak a kutyás rajzfilmsorozatnak a neve?

Sziasztok! Még kicsiként néztem egy kutyás rajzfilmsorozatot, amiben egy kékes és egy narancssárga színű kutya szerepelt. Arra is emlékszem, hogy ha bementek a kutyaházba, akkor ott volt egy lift, ami levitte őket egy földalatti laborba (bár én valamiért űrhajóra...

Melyik South Park resz volt ez?

Arra emlekszem, hogy south parkba hirtelen mindenki elkezd fegyvert venni. Meg meg annyi, hogy Cartman az anyjara fogja a pisztolyt es az is elorant egyet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!