Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol tudnám megnézni a Skins...

Hol tudnám megnézni a Skins 1-2 évadot?

Figyelt kérdés

Youtube-n nincs fent, csak a hamadiktól, tudnátok mondani, hogy hol van? Indavideó, stb? Ahol könnyen lehet akadozás nélkül az első és második évad összes részét

Az akadozás alatt nem azt értem hogy lassan tölt, mert a nettől függ, hanem az egyik, mediaplayer vagy valamien player mindig beszarik és elölről kell kezdeni szal ott fos

Előre is köszi:)

2010. nov. 7. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
1-2-3 évad [link]
2010. nov. 7. 11:28
 2/8 A kérdező kommentje:

de ha itt a filmekanetenen megpróbálom, akkor elkezdi h fizessek be hogy korlátlanul tudjam nézni, meg nem akarja elindítani mert azt írja hogy megvolt 72perc videónézésem (ami rohadtul nem igaz)

valamit rosszul csinálok ott? ottvan hogy első évad alatta; 01,02,03,04 stb. rákattintok és akkor jön ez...

2010. nov. 7. 11:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Annyááá- sikerült:D köszönöm!:)

csak nagyra volt állítva a képernyő, kicsire tetem és jó lett

na fura ed lényeg hogy megy!:) köszi^^

2010. nov. 7. 11:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Már megint rossz!!!:@ Nézem az első résztés a felénél megint cseszekszik!! Mit csináljak k*** mérgfes vagyok!!!!!!!
2010. nov. 7. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
elméletben egyhúzamban 72 percig nézhetnél akármit(ingyen) lehet hogy letelt már az időd ilyenkor várni kell vagy nem tudom nekem müködni szokott
2010. nov. 7. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Még biztos nem néztem le a 72percet, és még mindig nem működik :'(

Ugye írta hogy várjak, vártam vagy lol vagy 3órát és utána se ment... segítsetek.. nézni akarom...

2010. nov. 8. 20:25
 7/8 anonim válasza:
nezzsorozatokat.info itt fenn van az összes SKINS, de mivel megavideo-s itt is ilyen 70 perces izé van. de nagyon ajánlom én nem csalódtam, magyarul, felirattal ahogy csak akarod
2011. ápr. 27. 19:06
 8/8 anonim válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!