Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a rosszabb Star Wars...

Melyik a rosszabb Star Wars sorozat? Az Acolyte vagy a Skeleton Crew?

Figyelt kérdés

Úgy hallom ez a két sorozat eddig a legrosszabb az élőszereplős Star Wars sorozatok közül. Ezek után felüdülés lesz két hónap múlva ha végre kijön az Andor második évada...

De addig is, a két rossz közül melyik a rosszabb?

Nyilván azoktól kérdezem, akik mind a kettőt látták, legalább félig.

febr. 7. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Valamit akkor rosszul hallottál, mert a Skeleton Crew pont az erősebb sorozatok közé tartozik. Az Akolitus volt a rosszabb.
febr. 7. 16:59
 2/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Akolitus
febr. 7. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pont az Andor volt csalódás. :(
febr. 7. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
A Skeleton crew egy erős közepes, az Akolitus viszont pocsék volt.
febr. 7. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem jól hallottad szerintem. A Skeleton Crew nem rossz, csak nem való mindenkinek, kicsit más a célközönség meg a téma. Az Acolyte simán csak rossz. Ennyi erőből a Resistance is rossz, mert kevésbé széles a réteg akinek szól. Az Andor meg valakinek a legjobb sorozat, a másik fele meg elalszik rajta :D Én úgy tudom a Book of Boba Fett volt még kevésbé sikeres.
febr. 8. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a kettő közül kellene választani, akkor az Acolyte volt a gyengébb. De számomra a legrosszabb élőszereplős Star Wars sorozat a Kenobi volt.
febr. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!