Mi ez az új trend, amikor popcorn dobálnak a Minecraft film alatt?

Miért kellene bevezetni? Ha utána a nézőkkel takaríttatnák ki a termet, mindjárt nem lenne annyira buli.
Vezesd be a "legyünk normálisak a moziban is" trendet.

Nehéz elvárni, hogy normálisan viselkedjen a néző, amikor mindenhol, már a filmekben is az abnormalitást propagálják évek óta.
Egyék meg, amit főztek.

#5: Ott eldöntheted, hogy nem mész el a moziba és nem támogatod az ilyen tartalmakat. De amikor valaki direkt azért megy, hogy részese legyen egy villámdivatnak - aminek szerves része, hogy más nézőket zavarjon és konkrétan őrjöngjön a teremben -, abba azért lehet beleszólásod fizető vendégként.
A mozik sem tökösek, mert nem gondolom nem állítják le a vetítést és ürítik ki a termeket ilyenkor. Vagy szednek 100 dolláros zálogot, ami csak akkor jár vissza a kijáratnál, ha nem történik rendbontás.

Aki támogatja a Minecraft film szintű szórakoztatást, azt bocs, de nem tudom sajnálni. Ez a nívó, amit a rendbontók is képviselnek pont ebből az igénytelen szórakoztatásból fakad, mert az emberek támogatták ezt az irányt.
Most meg panaszkodtok, hogy hülyékkel van tele a mozi, amikor már csak a hülyéknek készítenek filmeket.
Mindjárt együtt fogok érezni.

Minden generációnak szüksége van a maga Resident eviljére vagy Mortal kombatjára.
De azokon sem dobáltak a vérpistikék a moziban, így szerintem nem ér, hogy "csak gyerekek".

Elbeszéltünk egymás mellett. Nem a gyereket védtem a dobálásért, azért mindenkit ki kellene küldeni, vagy leállítani a vetítést. Erre írtam: "Aki támogatja a Minecraft film szint szórakoztatást, azt bocs, de nem tudom sajnálni."
Egy 5-10 év körüli gyerek be szeretne menni megnézni, mert ő nem lesz kritikus a film minőségével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!