Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Konklávé című filmet érdemes...

A Konklávé című filmet érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Ugye most volt a pápaválasztás, ennek kapcsán sok helyen láttam hogy ajánlották ezzel kapcsolatban a tavaly megjelent Konklávé című alkotást. Sokan azt írják jó, de olyat is olvastam hogy sok benne az LMBTQ tartalom, ez igaz? Egy pápás filmben?

Mindenesetre az volna a kérdésem, hogy érdemes-e összességében megnézni ezt a filmet?

tegnapelőtt 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem érdemes. Az eleje még jó, de aztán nagyon el van cseszve, és úgy igazán vége sincs, hanem hirtelen félbe van hagyva. Szerencsére nem kirívó benne az LMBTQ tartalom, de ami van benne nagyon nem oda való, emiatt is negatív a film megítélése, hiszen eltér a vallás által megszabottaktól.
tegnapelőtt 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen
tegnap 05:37
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Húúú, ha pápa választásos JÓ! filmet akarsz nézni, akkor nézd meg az Angyalok és Démonokat! : ] Ebben nincs LMBTQ

[link]

tegnap 07:45
 4/6 HalkHogen ***** válasza:
Nekem tetszett, pedig tényleg sokszor kivan az ember az arcába tolt LMBsatöbbitől. Itt semmi zavaró nincs benne számomra. Ami benne van, az nem hiányozhat a filmből, de nem lövöm le a poént. Viszont annyira szép tágas beállítások vannak benne, hogy vagy moziban, vagy projektoron kell nézni jó nagyban, úgy még nagyobb a hatása. Láttam moziban, és lenyűgöző képi világa volt, aztán múlt héten megnéztem a kis 94 centis tévémen, és hát... Persze a film így is jó volt.
tegnap 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt nézték a biborosok is a mostani pápaválasztás előtt. Ha hiteles és jó filmet akarsz nézni, akkor nézd meg, ha viszont gyenge snow flake vagy, akkor ne. De mondom, ha a legmagasabb rangú 70-80 éves katolikus vezetők ezt nézték, akkor valamilyen szinten ciki kiakadni azon hogy milyen "woke".

Egyébként nincs benne az ég világon semmi lmbt, az itteniek csak keverik a szezont a fazonnal. (a kromoszóma rendellenességnek semmi köze nincs a transzneműséghez vagy az azonos nemhez vonzódáshoz)

tegnap 11:46
 6/6 PMC Wagner ***** válasza:
Nekem tetszett ez a film viszont az a baj ahogy látom a csavart a végén elspoilerezték....
tegnap 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!