válasza:Vezércsel-többször megnéztem,egész jó
Néró-a bérgyilkos lánya középkori misztikus kaland
Wednesday-mai napig kikapcsol,pedig milliószor láttam,képes vagyok egy-egy jelenetre rákeresni..

válasza:Stranger Things: 1985 krónikák
Éjjeli ügynök (3. évad)
One Piece (2. évad)
Bridgerton (4. évad)
Apex
BEEF (2. évad)
Agatha Christie: A Hét Számlap
KPop Demon Hunters
Man on Fire
The Lincoln Lawyer (4. évad)
Az aszfalt királyai (Gangs of Galicia - 2. évad)
War Machine
Running Point (2. évad)
His & Hers
Love on the Spectrum (4. évad)

válasza:+1 a Néro- a bérgyilkos lánya sorozatra.
American primeval- A vadnyugat születése- nálam 10/10
Kopók 1.2 évad
Lupin

válasza:Kapcsolódó kérdések:
The walking dead Hannibal filmek Halálsoron Texasi láncfűrészes mészárlás 1990 és 2003 rész. 13 okom volt Euphoria Stranger things (sokan a welcome to derryt mondják, de nekem az nem jött be) Pretty little Liars Dexter You Szex oktatás Szürke 50 árnyalata...
Pl: Nem vénnek való vidék,Hetedik
Gyerekekről szól a sorozat, minden felnőtt meghalt vagy átváltozott valamivé ha jól emlékszem, kivéve az igazgatót, aki a főszereplők iskolájában tanít mivel titokban utálja a gyerekeket és ő változtatott át mindenkit hogy irányíthasson, és volt egy felnőtt (egy tanár)...
Csak magyar feliratot találtam. A menü magyar. De van valahol beállítás magyar szinkronra, hogy az legyen az elsődleges, ha elérhető?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!