Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez milyen film?

Ez milyen film?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 05:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Sorozat. The Peripheral a cime, es eleg jo.
tegnap 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Végre lett egy jó tévém, de nem tudom mit nézzek rajta. Milyen látványos filmet ajánlanátok?

Előnyben részesítem a horrort, thrillert, vagy csak simán egy jó atmoszférájú (akár) művészi filmet is. Marvelt nem szeretem. Sci-fi is jó lehet, ha nem túl életszerűtlen. Sokszor úgy érzem, már minden jót láttam…

Mely istennek van temploma Trojaban? Milyen kapcsolat volt Akhilleusz és Patroklosz között? Ki és milyen érvekkel veszi rá Akhilleuszt hogy...

Ezekre a kérdésekre szeretném megtudni a választ mert megnéztem a filmet de nem találtam benne. Köszönöm előre is a válaszokat:)

Milyen sorozatokat nézzek? (Több lent)

13 éves lány vagyok, nem igazán szeretem a horrort, a véres dolgokat sem. Többen ajánlották a trónok harcát is, de az egyik közeli ismerősöm azt mondta, hogy nem való nekem, meg mutatott valamilyen lefejezést is, nem igazán tetszett. Valaki tudna segíteni? Köszönöm a válaszokat! (:

Milyen jó filmeket tudtok?

Szeretném frissíteni a filmjeimet. Minden kategóriában jöhetnek (vígjáték, kalandfilm stb.) csak egyet kérek HORROR NE LEGYEN! A válaszokat előre is köszi!

Ajánlatok hasonló filmeket ?

Az Only The Animals 2019 (Bestiáda) című filmhez hasonlókat tud valaki ajánlani ? Nagyon meg fogott ez a műfaj és csak ilyeneket akarok nézni. Igazából nem tudom milyen műfaj ez. Olyan mint a pszicho thriller de mégsem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!