válasza:Kapcsolódó kérdések:
Előnyben részesítem a horrort, thrillert, vagy csak simán egy jó atmoszférájú (akár) művészi filmet is. Marvelt nem szeretem. Sci-fi is jó lehet, ha nem túl életszerűtlen. Sokszor úgy érzem, már minden jót láttam…
Ezekre a kérdésekre szeretném megtudni a választ mert megnéztem a filmet de nem találtam benne. Köszönöm előre is a válaszokat:)
13 éves lány vagyok, nem igazán szeretem a horrort, a véres dolgokat sem. Többen ajánlották a trónok harcát is, de az egyik közeli ismerősöm azt mondta, hogy nem való nekem, meg mutatott valamilyen lefejezést is, nem igazán tetszett. Valaki tudna segíteni? Köszönöm a válaszokat! (:
Szeretném frissíteni a filmjeimet. Minden kategóriában jöhetnek (vígjáték, kalandfilm stb.) csak egyet kérek HORROR NE LEGYEN! A válaszokat előre is köszi!
Az Only The Animals 2019 (Bestiáda) című filmhez hasonlókat tud valaki ajánlani ? Nagyon meg fogott ez a műfaj és csak ilyeneket akarok nézni. Igazából nem tudom milyen műfaj ez. Olyan mint a pszicho thriller de mégsem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!