Ugye ez nem számít szabályszegő hozzászólásnak Sorozatbaráton?
Egy hete A Hunter-család nyomoz (Hunter Street) 3. évad 1. része alá írtam azt, hogy:
"(Spoiler alert!)
Amúgy gondolom senki nem hagyja figyelmen kívül, hogy a 2. évad vége teljes mértékben különbözik a 3. évad elejétől. Mert a 2. évad azzal ért véget, hogy csörögtek a mobiltelefonjaik vészhelyzet esetén, és úgy végződött, hogy rohantak a telefonjaikért. De a 3. évad azzal kezdődött, hogy Anika egy kincses térképet nézegetett..."
(a hozzászólásom ennyi, valóban a "..."-tal végződött) Remélem, hogy ez nem túlságosan szokatlan/sértő/reklámozó vagy ilyesmi...
És mindezt nemcsak a saját bennmaradásom miatt írom, hanem azért is, mert nem szeretnék csalódást okozni a meghívómnak. Anno hat évvel ezelőtt egy ismeretlen személy hívott meg engem, akinek szavamat adtam, és ő megbízott bennem. És fájna, ha végül én lennék az oka az ő kitiltásáért is.
Persze valószínüleg csak túldramatizálom azt a hozzászólásomat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Találtam egy választ ami szerintem eléggé szabályszegő, annak ellenére hogy fenn maradt egy évtizede. Így megéri jelenteni (mármint e-mail-ben, mert az ikonnal már nem lehet) Mármint lehet el kéne engednem, de engem meg zavar hogy amikor leírtam a véleményem, az enyém bezzeg törölték mert új...
Gondolok itt a mindenféle melósszállító mikrobuszokra, kis furgon, dobozos kishaszonjármű stb. Más is tapasztalja ezt?
Szívesen elolvasnám a sorozatot, de nem tudom, hogy ezt a részt megéri-e, mennyire tesz hozzá a történethez.
Ezt nem veszi káromkodásnak, ha olyan mondat van egy hozzászólásban, hogy "Lassan fogytán van már a türelmem"? (megmagyarázva, hogy miért, és van benne olyan mondat is, hogy "amit perpillanat adni tudnék érte, az örök hálám") Remélem nem, mert ott, ahol ezt írnám, nem...
Esetleg olyan film, ami teljes egészében rockerekről szól.
eneba.com-on szoktam vásárolni mastercardot vagy visa kártyát PayPal fiókkal, de napok óta letiltja a tranzakciót, hogy en valami potenciális veszély vagyok stb.. Azóta megpróbáltam 5-6 másik oldalon és mindenhol ugyanez van.. Lehetséges, hogy a paypal rakott a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!