Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ugye ez nem számít szabályszeg...

Vinkó Márton kérdése:

Ugye ez nem számít szabályszegő hozzászólásnak Sorozatbaráton?

Figyelt kérdés

Egy hete A Hunter-család nyomoz (Hunter Street) 3. évad 1. része alá írtam azt, hogy:

"(Spoiler alert!)

Amúgy gondolom senki nem hagyja figyelmen kívül, hogy a 2. évad vége teljes mértékben különbözik a 3. évad elejétől. Mert a 2. évad azzal ért véget, hogy csörögtek a mobiltelefonjaik vészhelyzet esetén, és úgy végződött, hogy rohantak a telefonjaikért. De a 3. évad azzal kezdődött, hogy Anika egy kincses térképet nézegetett..."

(a hozzászólásom ennyi, valóban a "..."-tal végződött) Remélem, hogy ez nem túlságosan szokatlan/sértő/reklámozó vagy ilyesmi...

És mindezt nemcsak a saját bennmaradásom miatt írom, hanem azért is, mert nem szeretnék csalódást okozni a meghívómnak. Anno hat évvel ezelőtt egy ismeretlen személy hívott meg engem, akinek szavamat adtam, és ő megbízott bennem. És fájna, ha végül én lennék az oka az ő kitiltásáért is.

Persze valószínüleg csak túldramatizálom azt a hozzászólásomat.

jún. 4. 15:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Régi válasz jelentése tud sikeres lenni?

Találtam egy választ ami szerintem eléggé szabályszegő, annak ellenére hogy fenn maradt egy évtizede. Így megéri jelenteni (mármint e-mail-ben, mert az ikonnal már nem lehet) Mármint lehet el kéne engednem, de engem meg zavar hogy amikor leírtam a véleményem, az enyém bezzeg törölték mert új...

Csak nekem tűnik úgy, vagy valóban agresszívabban, szabályszegőbben közlekednek a tipikus "melós" járművekkel?

Gondolok itt a mindenféle melósszállító mikrobuszokra, kis furgon, dobozos kishaszonjármű stb. Más is tapasztalja ezt?

Katie Mcgarry- Feszülő húr című könyvének vagy egy 1,5-dik része a Szabályszegők. Érdemes elolvasni?

Szívesen elolvasnám a sorozatot, de nem tudom, hogy ezt a részt megéri-e, mennyire tesz hozzá a történethez.

Ez olyan mondat/hozzászólás a sorozatbaráton, ami nem szabályszegő?

Ezt nem veszi káromkodásnak, ha olyan mondat van egy hozzászólásban, hogy "Lassan fogytán van már a türelmem"? (megmagyarázva, hogy miért, és van benne olyan mondat is, hogy "amit perpillanat adni tudnék érte, az örök hálám") Remélem nem, mert ott, ahol ezt írnám, nem...

Tudnátok olyan filmeket mondani, amiben a főszereplő srác egy szabályszegő rocker?

Esetleg olyan film, ami teljes egészében rockerekről szól.

Hogyan lehetséges az, hogy az összes giftcard-os oldal valami csalo szabályszegő vagy bűnözőnek tituál és elutasítja a tranzakciót?

eneba.com-on szoktam vásárolni mastercardot vagy visa kártyát PayPal fiókkal, de napok óta letiltja a tranzakciót, hogy en valami potenciális veszély vagyok stb.. Azóta megpróbáltam 5-6 másik oldalon és mindenhol ugyanez van.. Lehetséges, hogy a paypal rakott a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!