Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti milyen fajta befejezést...

Ti milyen fajta befejezést adtatok volna a Squid Game 3.évadának?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a 3.évad ugye nagyon gyengére sikerült és gondolkoztam h irjam meg különböző fanmade-ekre a sorozatot és kiváncsi vagyok ti milyen fajta lezárást adtatok volna a sorozatban illetve raknátok bele nagyobb változtatásokat is pl más játékok vagy túlélné a játékos főszereplők közül 2-3 ember vagy mondjuk a többiek hogyan halnak meg stb.

jún. 6. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Junho és a csapata megtalálnák a szigetet a lázadás idején, és közös erővel legyőznék a Frontmant és az őröket.

2. A sorozat végén kiderülne, hogy mindazt, ami történt, Gihun álmodta.

3. A VIP-k vagy esetleg az őrök pálfordulást követnének el, és fellázadnának a Frontman ellen, hogy leszámoljanak a játékkal. Kiderülne, hogy a valós ok, amiért ott vannak az ez.

4. Gihun lenne a Frontman, de csak azért, hogy véget vessen a játékoknak.

jún. 10. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még van egy teóriám ami egy játékosra tér ki, Daehora (388). Én sokkal jobb befejezést akartam neki adni, az eredetiben Gihun megöli őt, miután megtudja, hogy hazudott. Nos, egyrészt a magyar fordítás nem adja át, de ő igazából szolgált a tengeriségnél,a szociális szolgálatot teljesítő személyzet tagja volt. Másrészt ez akkor is igazságtalan. Véleményem szerint (és mások véleménye szerint is) jó lett volna, ha betekintést nyerhetünk a múltjába, miért reagált úgy a 2. évad utolsó epizódjában, ahogy. Örültem volna, ha tovább túléli és jóvá tudja esetleg tenni a hibáját.
jún. 10. 19:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Dae-hot amugy en is birtam és ezzel egyet tudok érteni én még esetleg Nam-gyu backstoryját nézném meg mert amúgy lehet hogy ő egy jó ember volt amúgy csak a drogok szét szedték őt és érdekelne hogy vele mi lehetet
jún. 10. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Namgyu története engem is érdekel, annyit tudunk róla hogy egy klubban dolgozott és ott ismerkedett meg Thanossal, meg hogy MG Coin megscammelte és így egy csomó pénze elveszett, de biztosan több is van a háttérben, pl. miért kezdett el drogozni és drogokat eladni?
jún. 11. 11:25

További kérdések:

A Daddy Changed the world címü filmben benne lesz az igazság?

Hogy George Flyod egy többszörösen elitélt drogos bűnöző volt, aki terhes nőket rabolt ki és a halála idején is annyi drog volt a szervezetében, hogy a rendőr nélkül sem jutott volna sokkal messzebre?

Miért nincs meg egy sorozat ami tuti létezik, nem is annyira régi, vagyis ennél régebbiek is fenn vannak a neten, de itt azt írja a net hogy nem...

A tenger gyönygyszeme címü sorozatról van szó, de nem találom, valamikor 2011-2012 körül adták a tvben. Arra emlékszem hogy volt benne egy drapp inges igazgató és egy barna kleopátra hajú csajt arra kényszerített hogy lopjon el valami kamerát, azzal is mutatva hogy az ő oldalán áll.

Az IMDb Top 250 filmek listáján Az oroszlánkirály (#38) hogyan előzheti meg a Casablanca-t (#47), Alien-t (#51), Amerikai szépség (#86), 2001:...

Toy Story (#78)? Nem kellene egy külön lista gyerekeknek is, mert ez így olyan, mint amiben mindig van répa is.

MLB kérdés: Mi történne akkor ha így akumatizálnának valakit? (többi lent)

Ugye mikor valakit akumatizálnak a pillangó belerepül egy tárgyba amit később katicáéknak szét kellene törni. Nekem ebből indult egy gondolatmenetem. Mi lenne akkor ha valakinek egy olyan tárgya lenne akumatizálva ami az átváltozás után nincs nála/rajta. pl egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!