Túlélős sorozatok mint pl. : Revolution, the walking dead?

válasza:

válasza:Terra Nova.- Steven Spielberg a rendezője és bár csak 1 évados (nemtom mért nem csinálják meg a 2. évadot) azért szerintem mindenképpen érdemes lenne megnézned. Én imádtam :D ( Ja amugy a Revolutiont is nagyon szeretem! :) )
És van még a The 100 . Az is ilyen túlélős nagyon jó nézd meg a Trailert. Csak még nem jelent meg, de nemsokára megfog jelenni szóval szerintem majd nézzed, mert a trailer alapján nagyon jó lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
(Példa: Hetedik Mennyország,Modern család) De bármilyet csak család(ok)ról szóljon! Előre is köszönöm! :)
70-es Évek Showhoz hasonlóak lennének a tökéletesek.(A 80-as Evek Show nem érdekel)
Ezeket már láttam: NCIS, NIKITA, TÖKÉLETES CÉLPONT, SPARTACUS, CHUCK, STB ezeket ha lehet ne irjatok! Föeg AKCIO sorozatok erdekelnekd de johet valami vigjatek is! A Nyálasok nemerdekelnek! KÖSSSZZ!
Milyen vicces vagy romantikus tinifilmeket/sorozatokat ismertek?
Tudna mondani valaki olyan német nyelvű !sorozatot! amit meg lehet nézni magyar felirattal? Előny, ha a sorozat élvezhető, de az sem gond ha nem :DD Esetleg filmek is jöhetnek. És a legjobb az lenne, ha tudnátok oldalt linkelni. :))
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!