Láttátok már a Paranormal Activiti című filmet? Naggyon dúúúrvaaa:S
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 14:31
3/9 anonim válasza:
Szerintem is...Én itthon,egyedül néztem meg,és nem 1* ilyedtem meg.
Arra vagyok még kiváncsi,hogy vajon most ez igaz történet alapján készült? Mer kerestem róla cikkeket,de sehol se írta.: :/
19L
4/9 anonim válasza:
Igaz történet, csak a film nem:D De ugyanilyenek történtek egy igazi családdal is.
6/9 anonim válasza:
Miért kell minden hirtelen tini körben népszerű horrora kikiáltani hogy igaz történet? Se a Cannibal Holocaust, se a Texasi Láncfűrészes Mészárlás, se ez a szar Paranormal Activity, sőt...még a Blair Witch Project se az..
7/9 anonim válasza:
A Texasi Láncfűrészes Mészárlás igaz történet...:)
8/9 anonim válasza:
Még egy nagy okos...miért igaz történet?Mert a remake-ben bemutatnak egy valósnak mondott régiesen forgatott dokumentumot? Ed Geinről hallottál már? Ne beszélj olyasmiről amihez nem értesz.
9/9 anonim válasza:
Jah mert te rendezted a filmet aztán mindenhez értesz nem? pfff haggyál már...-.-"
Nem csak én mondom hogy igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!