Ki nyeri a Hatalmasok játékát? ( Trónok Harca )
Szerintetek végül ki lesz az aki a legjobban jön majd ki a 7. könyv és a sorozat végére? Ki " nyeri " meg jóformán a játszmát?
Én Petyrre vagy Varysra voksolnék, bár utóbbit jobban el tudnám képzelni úgy, hogy inkább valami hatalmas áldozattal végül a birodalom javát fogja szolgálni, minthogy a saját érdekeit tartsa szem előtt. Ellenben Petyr eddig nagyon ügyesen keveri a kártyákat, minden esélye megvan rá, hogy Észak ura legyen, és ha azt vesszük, hogy honnan indult gyermekkorában, akkor igencsak nagy sikereket ér el.
Havas Jon és Dany szerintem a Mások elleni harcban fog nagy szerepet kapni, de kétlem, hogy végül közülük kerülne ki a " győztes ".
Attól még, hogy valaki jól keveri a lapokat, nem biztos, hogy végül életben marad. Bármikor olyan akadályba ütközhet, amire nem igazán számított. Lásd...Tywin. Szerintem ő sem gondolta, hogy pont úgy ér majd véget a pályafutása.
És bizony Petyrnél és Varysnál is már kezd beérni ilyesmi.
Annyira le vannak egymással foglalva a "hatalmasok", hogy nem lepődnék meg, ha a Mások győznének a végén.
A rózsák háborújának is ilyesmi volt a lényege, csak egy harmadik nemesi házzal, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!