Anita0522 kérdése:
Tudtok nekem mondani olyan horrorfilmet ami nem olyan régi és atom jó?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 13:48
3/10 anonim válasza:
Tényleg nincs. Atomjó csak a klasszikusok közt van.
4/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Miért lennének azok? A Betolakodó a valaha készült legjobb horrorok között van, szinte tökéletesen lett rendezve. Nagyon igényes film, remekül felépített, végig izgalmas, kellően véres és nyomasztó, a kamerakezelés is nagyszerű, messzemenően kiemelkedik a sok szemét közül. A Mártírok sokkal nyomasztóbb, viszont hasonlóan igényes film, felhoz sok emberi félelmet. Én is a klasszikus és örök horrorfilmeken nőttem fel, de nem tisztelgek előttük álszenten, hogy azok a legjobbak, mert ez két francia film is például köröket ver rájuk.
7/10 anonim válasza:
"álszenten"
kár volt érte pedig még valamicskét ért is volna amit írtál kecä
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2014. máj. 8. 01:26
9/10 anonim válasza:
Mert? Helyesen fogalmaztam. Álszent hozzáállás csak azért feljebb emelni egy filmet egy modernebb, zseniális filmnél, csak mert klasszikus.
10/10 HalkHogen válasza:
Magasfeszültség, Mártírok; az effélék nekem közepes filmek. Se a történet, se a zene, se a színészek nem emlékezetesek számomra. És a lényeg: egyáltalán nem érzek rá hajlandóságot, hogy újranézzem őket... Ez a legnagyobb kritikám.
A Pszicho, a Halloween vagy az Ómen pl. jóval többet ér ezeknél a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!