Tudtok jó horror (szellemes, ha lehet) sorozatokat?
Van pár feltételem: Jó lenne, ha fiatalok lennének a főszereplők (17-20 év körüliek). Nem bírom annyira a vért így Walking Dead és a többi zombis hülyeség kizárva. Szellemes vagy boszorkányos jöhet, meg amit még gondoltok, pl gyilkosos, stb. A lényeg, hogy ne unatkozzak közben. Ja, és jó lenne, ha a sorozat 90%-a nem a szexről szólna, mert az ilyenek nem érdekelnek. :D
Ami nem kell: Vámpírnaplók, The Secret Circle, True blood
Megy a zöld pacsi majd minden jófej idetévedőnek. :P
Helyes;)
Szerintem próbáld be, általában a Buffy-Angel fanoknak be szokott jönni. Ott is nagyon szépen kinövi magát a sorozat, de már az elején is jó volt, csak azért évről évre emelték a színvonalat. Én az 5. évadnál befejeztem, mert eredetileg akkorra tervezte a lezárást a sorozat készítője, akkor a showrunner el is ment és átvette valaki más a staféta botot, azóta elvileg esett a színvonal de még mindig stabil és vállalható.
De tényleg, én 1-5-ig nagyon ajánlom, szerintem ott tökéletes befejezése is lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!