Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez?

Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés

Még gyerekkoromban (10 éve) apukám nézte ezt a filmet és régóta keresem, de sehol sem találom.Nem tudom a címét, csak arra emlékszem, hogy úgy kezdődik, hogy egy rabot minden félével lekötve visznek és ő mégis megöl pár embert. Halálra ítélik, de egy csaj, talán a kirendelt pszichológusa(?)jár hozzá és a csávónak valamilyen képessége van, amivel az embereket kiismeri meg ilyen lárva/kukac mászik el a szeménél. Villamos székkel tervezik a halálát (és talán így is hal meg)és a csajról olyanokat is tud, amit senki, azt hiszem, pl. hogy a csaj fiatalon terhes volt és egy szemetesbe dobta a gyerekét?!

Bocsánat, hogy ilyen össze vissza lett, de próbáltam minden emlékem felidézni, nagyon szeretném, ha meglenne végre...

2014. máj. 12. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
A leírásod pár részlete a "Bárányok hallgatnak"-ra emlékeztet. Nem lehet, hogy több filmből raktad össze? Mert a "Halálsoron" is lehet.
2014. máj. 12. 23:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem... :( nem mondanám horrornak, inkább thriller, már amennyire emlékszem. Biztos, hogy egy film :S
2014. máj. 13. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azóta meglett a film címe? lehet megnézném én is...
2020. nov. 27. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:
"Ördögien veszélyes" (Unspeakable, 2002) a film címe. Jobbra emlékeztem, mint valójában volt.
2021. dec. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!