Hány éves Violetta?

válasza:

válasza:

válasza:Tényleg? Nem vagy képes beírni a google-ba, hogy Martina Stoessel 1991? Egy csomó találatot kiad, de itt egy példa:
www.mondoteen.com/martina-stoessel-anni
Remélem a fordítót még tudod használni.

válasza:

válasza:Forrás, forrás, forrás...?
Még egyszer elmondom, nem az érdekel, hogy Martina Stoessel mikor született, hanem Violetta életkora. Kérlek szépen, linkeljetek magyar, angol vagy német nyelvű forrást, mert sajnos spanyolul nem tudok, a fordítóban pedig nem nagyon tudok megbízni.

válasza:Kedves kerdezo remelem en ertelmes valaszt tudok neked majd adni.
Violettaban 1 evadban 1 ev torteneseit mutatjak meg. Tehat a sorozat 1. evadanak azthiszem 1 (de lehet 2. reszeben) elmondtak hogy Jade szulinapi bulit szervez Violetta 16. szuletesnapjara. Meg abbol is ra lehet jonni amikor elmeselik az eletenek a tortenetet hogy anyja meghalt es a halala utan 10 evet Madridban toltottek. Ezekbol megtudtuk azt hogy az 1. evadban 16 eves igy ki tudjuk kovetkeztetni hogy a 2. evadban 17 a 3.ban meg 18.
Amugy nem annyira egyertelmu az eletkora mert sokszor 17et emlegettek benne meg egyszer (kis szamitas utan) 19et is mondtak... de azthiszem a violetta wikin is fennvan :)
Remelem megfelelt a valaszom az elvarasaidnak!!

válasza:

válasza:

válasza:1.évadban 16 lesz az 1.részben
2.évadban 17
3.évad 18
nem logikus??3.évadban lesz az utolsó évük
martina igaziból 17 éves tavasszal lesz 18
Kapcsolódó kérdések:
Mert oké, hogy van Leonetta meg Tomletta, de ezt a kettőt nem tudom.
Amit a Violetta 2 8-9. reszeben gyakoroltak enekelni
Gregorio alapból barna szemű. De a mai részben, mintha olyan kékes lett volna a szeme. Mondjuk a töritanárom hasonlít rá, és annak kék a szeme... ti nem vettétek észre? meg face-en van Frannak és Diegonak sárga kontaktlencsés kép, az is szép:)) Szóval Gregorio is hord színes kontaktlencsét?
vki megtudja mondani h mi történik a Violetta3-ban???
Mert láttam amikor néztem hogy jól esett Vilunak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!