Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto movie? Akkor most hogy...

Naruto movie? Akkor most hogy is van?

Figyelt kérdés

A sorozatra hatással vannak-e a Naruto filmek? Úgy értem van- e bennük bármilyen fontos infó ami esetleg befolyásolja a sorozatot? Vagy vsak különálló küldetésekről szólnak?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 3. 22:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Persze itt mind a Naruto, mind a Naruto Shippuuden filmekre gondolok.
2015. jan. 3. 22:15
 2/8 juubi válasza:

A The Last:The Naruto the Movie a történethez kapcsolódik,mivel ez normálisan beilleszthető valahova,a

Road to Ninja: Naruto the Movie nem illeszthetőbe:Naruto ismeri Gyilkos Méhet,de Avarrejtekben tartózkodik.Továbbá fontos dolgok történnek benne:NaruHina története,Sasuke visszajön Avarrejtekbe.A Road to Ninja: Naruto the Movie nem történik semmi ami tovább vinné a sztorit,de attól még király.

2015. jan. 4. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
A moviek kb. fillerek, tehát semmi közük sincs az eredeti sztorihoz, az animéhez. Annyiban kapcsolódik hozzá,h ugyanazok a karakterek vannak benne, de semmi lényeges tartalma sincs.
2015. jan. 4. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Már értem
2015. jan. 4. 18:14
 5/8 TallandThin Boy ***** válasza:
Egyedül az utolsó film, a The Last: Naruto the Movie története kapcsolódik a történethez. Mégpedig a manga 699. és 700. része közé illeszthető be. A 4. nagy shinobi háború vége után két évvel játszódik.
2015. jan. 4. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:
De ezek a filmek már megjelentek felirattal? Mert szerintem az utolsó Naruto film majd csak az anime befejezése előtt jelenik meg, nem?
2015. jan. 5. 09:10
 7/8 TallandThin Boy ***** válasza:

Csak a The Last: Naruto the Moie nem jelent még meg magyar felirattal. Normális minőségben felirattal majd csak márciusban várható. Japánban már megjelent a mozikban, december 6-án, de normális minőségben még sajna nem érhető el.

A többi film már megjelent felirattal, fennt is vannak indavideon.

2015. jan. 5. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. A többi meg is találtam
2015. jan. 5. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!