Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Olyan weboldalakat tudtok...

Olyan weboldalakat tudtok írni, ahol sorozatokat tudok online nézni angolul, és ha lehet angol felirattal?

Figyelt kérdés

2016. febr. 4. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Írd be a megtekinteni kívánt sorozat címét angolul+watch online free, ki fog dobni egy csomó találatot. Vannak olyan megosztók, ahol be lehet kapcsolni a feliratot (video.tt pl.) Itt van egy ilyen oldal:

[link]

Itt egy magyar oldal, vannak feltöltve angol nyelven, angol felirattal is epizódok, pl. az Agymenőkből. [link]

2016. febr. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

"The 100" 3. évad?

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy a The 100-nak mikor várható a 3. évadja? mert még angolul sem tanálom online,..tudnátok nekem linkelni legalább angolul? esetleg nem tudja valaki, hogy a tévében melyik csatornán szokott menni?

Izgalmas sorozatok angolul, magyar felirattal?

Eddig nem tanultam angolul, de meglepően sokat tudtam sorozatok által, most elkezdtem tanulni és egyre kevesebb időm van,de még mindig szívesen néznék 30-40 percnél nem hoszabb, izgalmas, VICCES sorozatokat angolul, magyar felirattal. Csak nem találok xd Segítsetek! :D

Hol tudom meg nézni online a Náci zombik 2-öt magyaru?

Minden hol kerestem már és nem talátam magyar nyelvü szinkornal csak angolul van.

Elakarok kezdeni angolul egy sorozatot, tippeket kérnék? Nem tudom melyik legyen, ti melyiket tanácsolnátok?

13 éves lány vagyok, a tudásom akarom fejleszteni idegen nyelv téren. Kérlek olyan sorozatokat írjatok amit online lehet nézni. Köszi ;)

Hol tudnám akár angolul, online ingyen elolvasni az uncanny x-men sorozatot?

Az egyik kedvenc történetem az x-men lattam minden filmet es kapcsolatos rajzfilmsorozatot, kutattam a szereplők itan es szeretnem a képregényeket is elolvasni, hogy megismerrjem a teljes történetet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!