Tűz és Jég dala/Trónok harca Hidegkéz négy kérdés?
1. George RR Martin lefényképezett irata szerint Benjen nem Hidegkéz. De bizonyítva is van, hogy az a kézirat tényleg az övé?
2. Ha igen, attól még simán hazudhatott is, hogy így nagyobb meglepetés legyen majd nem?
3. Mert ha Hidegkéz nem Benjen, akkor miért takargatta az arcát folyton?
4. Ha a sorozat a valódi identitását nem is fedte fel Hidegkéznek, a vele történteket viszont igen? (leszúrták a Mások és míg haldoklott az Erdő gyermekei megmentették és így lett az, ami)
Én egyébként azok közé tartozok, akik szerint nem Benjen az, mivel az Erdő gyermeke szerint már nagyon régóta halott.
1. Egy könyvtárban találták, így gondolom ott nyilvántartásba vannak véve a könyvet, kéziratok és egyéb fellelhető dokumentumok, így gondolom a könyvtár nem vesz be egy kéziratot csak úgy akárkitől, hanem ellenőrzik a személyazonosságát és bizonyos esetekben a kézirat valódiságát. Nem tudom pontosan, hogy ez hogyan működik, de így tudnám elképzelni, ahogy leírtam.
2. Az Erdő Gyermekei (vagy Bloodraven) mondták, hogy Coldhands hosszú ideje halott. Benjen ha meghalt, akkor 1-2 éve halott. Nem hiszem, hogy a kiadójának hazudna.
3. Gondolom azért, hogy mi olvasók feltételezzük azt, hogy ő Benjen. Vagy esetleg felismerhető lenne az arca alapján, vagy pl. csúnyán megvan tépázva az arca, stb.
4. Majd vagy kiderül vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!