Melyik természetfilm lehet ez?
Az a gond, hogy nem sokra emlékszem belőle... Még kis koromba néztük többször is unokatestvéremmel. Jó lenne megtudni a címét, visszaidézné az emlékeket :).
Az egyik emlékem, hogy volt benne egy zene, melyben mindig ez a szó hangozott el "nagy-csaaa-lááád", ilyen lágyabb hangon hosszan. Ez nagyon megmaradt bennem :D Szerintem valamilyen Afrikában játszódó film lehet, és szerintem gyerekeknek, mintha rémlene, hogy a narrátor is úgy beszélt, hogy a gyerekek is értsék, de ez nem tuti.
Még annyira emlékszem, hogy a zene során volt egy sas lelassítva, aki egy halat ragadott ki a a vízből. Meg olyan jelenetre emlékszem még, ahol csimpánzok voltak, és botokat dugdostak a bogarak üregeibe (talán termeszek), amik rátapadtak a botokra, így a csimpánzok le tudták nyalogatni róla :D.
Tudom hogy nagyon kevés ez az infó róla, de mondom, nagyon nagyon régen volt már.. csoda hogy ennyire emlékszem :D Unokatesóm is emlékszik ezekre, de többre ő sem. Nagyon jó lenne ha valaki ráismerne :) bár elég kevés az esélyem. A választ köszönöm előre!!
Sivatagi show - Animals Are Beautiful People (1974)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!