Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok harcában miért csak...

A Trónok harcában miért csak azt tudja mondani az egyik szereplő hogy "Hodor"?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
6.évad 5.rész.
2016. jún. 19. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Volt már egy ilyen kérdés, de bemásolom neked az ottani válaszom:

"Van egy karakter, aki nem az eszéről híres, úgy hívják, hogy Hodor,de az eredeti neve a könyvben Walder, a sorozatban Wylis volt, csak gyerekkorában történt vele egy trauma és azóta csak azt a szót tudja kimondani, hogy "Hodor" és ezért mindenki elkezdte őt Hodornak hívni,de nem tudták, hogy ez mit jelent.

Az egyik főszereplő, egy kisfiú, deréktól lefelé megbénult és mindenhová Hodor hurcolta őt a hátára véve. Hodornak köszönhetően volt képes mozogni. A gyereknek, Bran, elkellett mennie Északra, ami azért veszélyes, mert ott elkezdtek feléledni a holtak, amik minden élőlényre rátámadnak és megölik azt.

Megérkeztek az úticélhoz, ami egy barlang volt és ott találtak egy "zöldlátót", aki elkezdte tanítgatni Brant és a múltban történt dolgokat mutatott meg neki.

Úgy alakult a helyzet, hogy az élőholtak rájuk törtek, és elkezdték a többieket megölni miközben Hodor és egy csaj, Meera, felkapták Brant és menekülni kezdtek. Eközben Bran ismét egy múltban történt eseményt nézett meg külső szemlélőként a zöldlátóval, azt amikor Hodor még gyerek volt és normálisan tudott beszélni.

Közben Hodor és Meera kivitték Brant, Meera próbálta Brant elhúzni egy szánon miközben Hodor tartotta az ajtót, hogy az élőholtak ne jussanak ki rajta. Meera elkezdte kiabálni, hogy "Hold the door!" és ezt a "parancsot" Branen keresztül meghallotta a gyerek Hodor, mert Bran még mindig a múlt eseményében volt. Meera foylamatosan kiabálta, majd a gyerek Hodor összeesett és közben kiabálta, hogy "Hold the door!"

Ez egyre érthetetlenebb lett és a "Hold the door!"-ból a végére már "Hodor" lett. A jelenbeni Hodor pedig tartotta az ajtót miközben az élőholtak kezdtek áttörni és megölték őt.

Ha gondolod, akkor ez a jelenet kb. 3 percet vesz el az életedből:

https://www.youtube.com/watch?v=6BNDJd7S0Pc

"

2016. jún. 19. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Azért, ha nézi a sorozatot, akkor nem spoilereztem volna neki így le. Esetleg, ha valaha szeretné nézni, vagy netán másvalaki. Gondolom, ha nem érdekli egyáltalán a Trónok harca, akkor ez a kérdés sem merült volna fel benne. A spoiler felirat rendszeresen elmarad, ha csak 1 moderátor nem pótolja...

De igen éppen azért, amit előttem leírtam. Az a története/jelenet

2016. jún. 19. 21:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm :) :) pont erre volt szükségem ilyen részletesen ezért kérdeztem!!!!
2016. jún. 19. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
3.: most komolyan azért sírsz itt, mert válaszoltam a kérdésre és nem írtam oda, hogy spoiler? Előtte odaírtam, hogy egy másik kérdésre adott válaszomat bemásolom, így várható volt, hogy leírom. Plusz mint látod, a kérdező ezt akarta.
2016. jún. 20. 07:22
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem sírok, tökéletesen leírtad, még hasznosra is értékeltem, csak illik odaírni. Aki pl kezdi a sorozatot lehet nem tudja egyértelműen, hogy egy sorozatból kimaradt történet-e, mint sok más, pl családok előtörténetei. Vagy pedig úgy is gondolhatja, hogy átsiklott felette, holott később kiderül, de már szerintem nem lesz annyira élvezhető annak, aki előtte elolvasta kíváncsiságból. Remélem érted mire gondolok :)

Lehet a kérdező szereti a spoilert csak más is olvashatja

2016. jún. 20. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:
18%

Hogy te mekkora szőrszálhasogató F. @ S. . kalap vagy :"D

Értelmes választ nem tudsz adni, csak másokat cseszegetni.

Gratulálok az életedhez.

2016. jún. 20. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Valójában Lady Stoneheart pedig Catelyn Stark, jó eséllyel, ha a sorozat követi a könyvet, akkor hamarosan megjelenik.

bocsi a spoiler feliratot elfelejtettem, de már úgy is spoileres kérdés, tehát itt nyugodtan lehet

2016. jún. 20. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:
39%

Bocsánatot kérek, de egyébként tényleg. Ha megfogalmazunk egy kérdést, akkor lehetőleg ne a kérdésbe legyen egyből spoiler, pl xy meghalt, illetve legyen feltüntetve, hogy spoiler és kb meddig... Mert akkor nyilván más nem olvassa el, aki kerülni próbálja. Vagy a másik módszer a privát.

Én a spoilert tartom az egyik legundorítóbb dolognak a világon, annál nincs rosszabb, ha valaki lespoilerezi...

Te se és senki sem tudta ezelőtt, hogy a Hodor mi is valójában (max 1 sejtés volt) de ennyi, szerintem az a jelent az egyik legjobb a sorozat történetében, és másnak is meg kéne hagyni azt az élményt.

Valaki elkezdi az 1. évadnál, felmerül a kérdés, eddig ugyebár nem tudtak konkrét választ adni... most már igen, valahogy ront a sorozat minőségén és nem lesz olyan élvezhető. Nem szőrszálat akarok hasogatni, csak másokra is figyelemmel lehetne lenni. 1. válaszoló pl. leírta, hogy hanyadik évad, hanyadik rész. Így odaírják, akkor már több, mint tökéletes és egy eltévedő szem sem fogja elolvasni...

Az előző válaszaimért pedig bocsi még1x, rage is volt + tényleg nem szőrszálat akarok hasogatni, hanem azt akarom, hogy mindenkihez megfelelően eljusson az a bizonyos trónok harca élmény :)

Másnak jót akarok és azért én vagyok a szemét?

2016. jún. 20. 15:50
 10/11 piriiiii ***** válasza:
37%
A 68-as százalékúnak igaza van. Illik odaírni, mert bár nem valami erős szál Hodor története az egész sztoriban, de mégis szar érzés idő előtt megtudni a részleteket... Én véletlenül lelőttem valaki előtt, hogy Han Solo meghal, és úgy megsértődött, hogy ihaj.
2016. jún. 21. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!