Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Bleach melyik részében...

Tizen6 kérdése:

A Bleach melyik részében tudjuk meg hogy ki az a Hollow aki Ichigoban van?

Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 16:42
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Most nem tudom h te az animevol gondoltad h melyik resz vagy a mangabol. Na az ugy van h az anime 366.reszes (persze fillerel egyutt) ezert nem jutottak el adig amire te vagy kivancsi. Na az a helyzet h en kb fel eve kezdtem el olvasni a mangat szoval fogalmam sincs h hanyadik fejezetben van.

Azt tudom javasolni h nezd vegig az animet es aztan kezd el a mangat. Nem kell majd sokat olvasnod az elejen magyarazak majd el.

SPOILER!!!

Csak pontositani szeretnek mert Ichigo testeben/lelkeben nem egy liderc van hanem az akire te gondolsz az maga Ichigo lelekolokardja. Na ez ugy van h az "oreg" holdpenge az igazabol Ichigo Qvincey ereje (mert Ichigo anya Qvincey volt amit Ichigoi is orokolt) aki elnyomta a holdpenge erejet h Ichigot megvedhese. Am meg az elejen mondta is a "liderc" h ,, vigyaz ra mert elobb utobb ugy is az enyem lesz"!

Tibbet nem mondok mert hatha ra kapsz a manga izere es nem akarok minden poent leloni! 😁

JD

2016. jún. 20. 22:30
 2/2 A kérdező kommentje:
hát nemhiszem mert nem szeretek sokat olvasni de ichigo lélekölő kardja a zangetsu az a quincy ereje amikor bankait használ tensa zangetsu lesz és akkor a hollow a zanpakutoja..és már tudom hogy ki az:White aki egy Vasto Lorde még a történet előtt élt és ő ölte meg ichigo anyját
2016. jún. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!