Tudtok olyan Koreai filmeket amik magyar feliratosak?
Olyanokra gondolok mint pl. a Scent.
Előre is köszi:)
Igazából nagyon sok drama le van fordítva magyarra.
Én ezeket ismerem:
To the beautiful you
You're beautiful
Boys over flowers
The Heirs
Secret Garden
Blood (azt hiszem ezt csak letöltéssel lehet megnézni de nem tudom mert erről csak hallottam)
*Korei filmeeeek, jelen ^^*
MY PS FRIEND - kissé eltér a megszokott koreai hangulattól, szabadosabb hangvételű vígjáték
ALWAYS - Egyik kedvenc koreai filmem, nagyon imádom. Romantikus, dráma *w*
TRAIN TO BUSAN - Horror, Dráma. Eszméletlen jó, a legjobb szinészekkel.
ROUGH CUT - Vígjáték, dráma. Vicces, de mégis komoly témákat feszeget.
RUNWAY COP - Az egyik legjobb koreai vígjáték, nagyon sokat lehet rajta nevetni.
SILENCED - A film! Muszáj megnézni legalább egyszer, a legjobb dráma amit valaha láttam (Gong Yoo eszméletlen jól alakít, ahogy a Train To Busanba is)
OLDBOY - Korea leghíresebb filmje, szinté muszáj egyszer legalább megnézni, eszméletlen jó
SCANDAL MAKERS - nagyon édes, imádnivaló vígjáték.
Beauty Inside - Imádom!!! Egyik legjobb romantikus film.
CHILLING ROMANCE/ SPELLBOUND - örök kedven ♥ esküszöm nincs jobb film a világon xdd Romantikus, vígjáték, horror.
Remélem valamennyire tudtam segíteni, még egy csomót tudok,de majd ráérek később is ajánlani. Ha esetleg tetszene valamelyik, privibe írj rám és írok ahhoz hasonlókat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!