Miért van az, hogy minden (mostani) film Happy End-el végződik?
Mert félnek a drámától, a fájdalomtól, inkább legyen minden szép, úgyis olyan fhos világot élünk.
Holott ez gáz, hisz az élet sem habostorta, 10/8 s.zrul végződik, akármi is legyen az.
Persze sokan épp ezért szeretik ezeket a romantikus marhaságokat, mert ott tuti összejönnek (mégha amúgy rühellik is egymást), kibékülnek, a jó győz, és megnyugszik a lelkük, nem kell továbbgondolniuk a filmet, válaszokat keresni a miértekre, stb.
Én is meg-megnézek egy-egy ilyesmi filmet, de sokkal jobban szeretem, ami drámaibb, elgondolkodtat, megsirat, mert általában mélyebb, tartalommal bíró, nem a 25 ezredik klisétenger.
Egy főszereplő: "Nem mindig halok meg, de, ha igen, akkor sem!" :))))
"-Apa! Miért nem nyer sohasem a rossz a filmekben?
-Mert az már valóság lenne!"
És valóban! :)
Nézz animét, persze ott is vannak klisék, de a legtöbb kiszámíthatatlanabb, mint a filmek! :3
És sokkal nagyobb a választék is!
Rengeteg embernek, kor, nem, nemi identitás szerint vannak besorolva.
Gyerekektől a felnőttekig egyaránt bárki megtalálja kedvére valót.
^w^
Ezt pontosítsuk egy kicsit :)
Így eléggé nehéz egyet találni, ami tetszene. :D
A realitás alatt azt érted, hogy semmi 'fantasy' ne legyen benne?
Tehát, csak a mindennapi életről szóljon? :D
Ez ugye függ, a korosztálytól, és nemtől is.
A Death Note egy anime, amit nem régen néztem meg.
Engem teljesen megfogott! :))
Ugyan, elrugaszkodik a valóságtól, megjelennek benne a halálistenek és az egész erről a világról szól, de nekem ezek nagyon tetszenek. :D
Ez az egyik kedvencem!
Full reálisnak ott van, egy röplabdás anime, a Haikyuu!!.
Ez teljesen valósághű, nekem a rajzolás is nagyon tetszik és eléggé 'kiszámíthatatlan' a cselekményvezetés.
Remélem segítettem, ha egyik sem jön be, de kedved még mindig van megnézni egyet, csak szólj! ;)
Szívesen segítek egy neked tetszőt találni! :))
Igen, viszont mivel én röplabdázok, így nagyon szeretem. :3
Igen, az valóban irritáló! :'D
Ilyen alapon az Attack on Titan nem neked való. xD
Ott is ugyanez megy. :'D
Pedig azt is imádom! :D
A Death Note-tot ajánlom, nézz utána, ha gondolod. :D
A végén sírtam. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!