Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki. -The 100? :DDD

Valaki. -The 100? :DDD

Figyelt kérdés

Csak érdekelne pár dolog.

Ki a kedvenc szereplőtök?Miért? Nekem Bellamy :D

Clarke-Lexa kapcsolatáról mi a véleményetek?

Finn haláláról? Én nagyon kedveltem Finnt,bár ami tett az tényleg kegyetlen volt,de én azert sajnalom,és mindezt Clarkert tette. :(

Szerintetek a 4.évadban Clarke és Bellamy összejön?

imádom ezt a sorozatot :))

2016. jún. 27. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Bellamyt olyan szinten elb.szták a harmadik évadban, hogy majdnem szétvertem a monitort. de legalább a végére újra elkezdett értelmesen cselekedni.

A kedvencem egyértelműen Lexa volt. :( Majdnem megkönnyeztem a halálát is, és amikor a fináléban visszatért Clarke-nak segíteni. Kár érte, mert Clexa nagyon aranyos volt. :(

2016. jún. 27. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

En nekem meg csak most jon a 3. evad de mar akkor felek elore megnezni ha azt mondod hogy Bellamyt elrontottak..:(

2016. jún. 27. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedvenc szereplőm Lexa,

Clarke-Lexa kapcsolatnak örültem is meg nem is, már főleg nem, mivel ez okozta Lexa halálát :c

Finnt utáltam, nem mondom h meg kellett halnia de én nem tudtam neki megbocsátani a tetteit...

Clarke Bellamy ? Hát remélem nem... Nem tenne jót nekik szerintem, meg Clarke-ot már nem nagyon érdeklik a fiúk...

Na meg féltem Bellamy-t mivel aki eddig összejött Clarke-al az rip. (kivéve Niylah, de neki se tett jót a kapcsolat xd)

Ha akarsz még a sorozatról beszélni írj :D nekem is kedvenc, itt most szűkszavúan fogalmaztam, mert hát na xd

Üdv, :D

2016. jún. 27. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!