Valaki. -The 100? :DDD
Csak érdekelne pár dolog.
Ki a kedvenc szereplőtök?Miért? Nekem Bellamy :D
Clarke-Lexa kapcsolatáról mi a véleményetek?
Finn haláláról? Én nagyon kedveltem Finnt,bár ami tett az tényleg kegyetlen volt,de én azert sajnalom,és mindezt Clarkert tette. :(
Szerintetek a 4.évadban Clarke és Bellamy összejön?
imádom ezt a sorozatot :))
Bellamyt olyan szinten elb.szták a harmadik évadban, hogy majdnem szétvertem a monitort. de legalább a végére újra elkezdett értelmesen cselekedni.
A kedvencem egyértelműen Lexa volt. :( Majdnem megkönnyeztem a halálát is, és amikor a fináléban visszatért Clarke-nak segíteni. Kár érte, mert Clexa nagyon aranyos volt. :(
Koszi a valaszt!
En nekem meg csak most jon a 3. evad de mar akkor felek elore megnezni ha azt mondod hogy Bellamyt elrontottak..:(
Kedvenc szereplőm Lexa,
Clarke-Lexa kapcsolatnak örültem is meg nem is, már főleg nem, mivel ez okozta Lexa halálát :c
Finnt utáltam, nem mondom h meg kellett halnia de én nem tudtam neki megbocsátani a tetteit...
Clarke Bellamy ? Hát remélem nem... Nem tenne jót nekik szerintem, meg Clarke-ot már nem nagyon érdeklik a fiúk...
Na meg féltem Bellamy-t mivel aki eddig összejött Clarke-al az rip. (kivéve Niylah, de neki se tett jót a kapcsolat xd)
Ha akarsz még a sorozatról beszélni írj :D nekem is kedvenc, itt most szűkszavúan fogalmaztam, mert hát na xd
Üdv, :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!