Nem félek, nem vok lusta se másik kerületbe menni, van bérletem, csak zuglóban lakom tehát Zugló lenne a legideálisabb nekem. De nem csak nekem. Azért írtam konkrétan zuglót mert akk gondoltam főleg a zuglóiak figyelnek föl a kérdésre, és ha lenne ebből vami akkor sokkal könnyebben menne a forgatáshoz kellő szervezkedés mivelhogy majdnem mindenki egy kerületben lakik, másrészt hogy fényezzem a kerületet, Zuglóban és Zuglóba nem lehet panaszkodni a közlekedésre :) persze egyáltalán nem zárkózom el, hogy akár Budára is átjárjak, szeretek utazni, meg aztán én a dolgot nem pénzért csinálom, (ahogy mondtam már arra csekély kilátásaim vannak) tehát nemtok mást csinálni mint, hogy szivességből dolgozzak, de ez nembaj mert lelkes vagyok, de itt le kell szögezni, hogy nem arról a lelkesedésről van szó amikor, a nagyokhoz csapódik az ember, folyton a seggükben nyomul, sznobkodik közben csak egy lelkes dilettáns aki tudja, hogy menő amit többiek csinálnak, csak neki nincs hozzá tehetsége. Ugyanez a helyzet az amatőr zenekaroknál a haverokból álló botfülü ródokkal, tisztelet a kivételnek. Tehát arról van szó, hogy én valamennyire konyítok a filmkészítéshez, nem csak "úgy" vagyok lelkes, látom azonnal a dolog részleteit, buktatóit. Alkotó szellemű ember vagyok, a filmkészítéshez több lépésben sikerült eljutnom, de úgy, hogy az alkotás fogalma, mindig tisztán lebegett előttem, kezdve a gyerekkorral ahol az ember legtöbbször a rajzlásban, építgetésben - itt kiemelendő fejlődés szempontjából a duplo után a lego, de az a fajta "legozás" amikor nem hagyja ott az ember porosodni a polcon a lego gyár által megtervezett általunk a leírás szerint összerakott "legoakármit" hanem azt szétszedni és egybevegyíti a többi ilyen szétszedett legóval és elkezd ezekből a saját fantáziája szerint építgetni új dolgokat. Ez a kreativitás, komolyabb esetben pedig a művészet korai megnyilvánulása. Aztán az ember iskolába kerül, Megtanul írni. Amíg valaki csak a kötelező házifeladat elkészültéig él az írás képességével, addig más rájön, hogy akármit írhat, akármit leírhat, mert akármit le lehet írni amit föl tud fogni a világból, persze azt is amit nem, hisz azt képzeletünk írja nekünk. Tehát az ember ír. Aztán előtérbe lép a zene és annak a kreatív oldala ugye a zeneszerzés. röviden lezárom mert mennem kell épp, annyi az egész nálam, hogy azért készítek filmet mert abban a fő alkotási ágak, találkoznak. Vagyis én rajzoltam, írtam, írok, zenélek, aztán meg ugye filmezek, tehát így én a filmkészítésben tudom legjobban kiélni az alkotási vágyam, persze ezzel nem azt mondom, hogy mindegyik folyamatát én csinálnám egy film elkészüléséhez. Amit írtam, meglehet támadni a nagyképűség vádjával. Ez őszinteségből fakad, mert itt főleg név nélkül az ember bátran őszinte, annak, hogy nagyképűsködjek, nem lenne értelme. :)