Kit öl meg Negan a The Walking Dead hetedik évadában? Kire tippeltek?
Biztosan nem Maggie lesz az. A készítők már lenyilatkozták hogy miről fog szólni a 7. évad, és abban említették, hogy ki fog derülni mi Maggie baja, mitől lett rosszul, mi is a baja pontosan.
Valószínűleg Michonne lesz az szerintem, mikor a furgonból kihozták őket, ott is az ő szemszögéből mutatták a történéseket, csak úgy mint ugye a legvégén. A másik meg hogy ugye behozták ezt a szerelmi szálat Rick-el, és már amikor csak a hajtincsét találták meg, akkor is látható volt, hogy mennyire fontos Rick-nek Michonne, ezért nyilván Rick számára sokkal durvább érzéseket váltana ki, az ő halála, mint a többieké, ezzel pedig még jobban kiéleződne a Negan és Rick közti viszály.
Én tudom KIK haltak meg. :/ Sajnos, a helyzet az hogy 2 halott is van, és mindjárt el mondom hogy kik.
Itt a listája a szereplőknek, és hogy hányadik részben szerepelnek:
Rick - 1,4,5
Carl - 1,4,5
Michonne - 1,4,5
Daryl - 1,2,4
Maggie - 1,5
Glenn - 1
Carol - 3
Morgan - 3
Abe - 1
Sasha - 1,5
Eugene - 1,4(?),6
Rosita - 1,4,6
Tara - 6
Aaron - 1,4,5
Negan - 1,2,4
Dwight - 1,2,4
Steve Ogg - 1,5
Jesus - 5
Enid - 4,5
Father Gabriel - 4
Spencer- 4
Olivia - 4
Eric - 4
Heath - 6
Gregory - 5
Ezekiel - 3
Ez hivatalos információ, A Spoiling Dead fanoktól. Na most, Glenn és Abraham csak az első epizódban szerepelnek. :'( Valószínűleg a készítők úgy akarják földobni a műsort, hogy kettőt egy csapásra ölnek meg. Nem véletlen, hogy Glenn eddig túlélte, sok-sok haláleseten keresztül, és Abraham a képregénybe ilyenkor már rég halott volt, mert Dwight fejbe lőtte. De megtartották mindkettőjüket, hogy egyszerre 2 fontosabb szereplővel is végezhessenek. Elég durva. :(
Fölösleges találgatni mert a rendező azt nyilatkozta, hogy az összes szereplővel leforgatták azt a bizonyos jelenetet amikor Negan megöl valakit.
Szerintem klisé lenne ha Glenn lenne az áldozat.
Pénteken jön az első előzetes a hetedik évadból, de szerintem az áldozatról nem fog kiderülni semmi.
Én is izgatott vagyok és már nagyon várom, hogy megtudjam kit öl meg Negan de sajnos erre októberig várnunk kell. :D
Michonne nem lenne rossz választás, annak ellenére, hogy szeretem, de egy túlélő-sorozatban nem kell erre alapozni.
A leglogikusabb Glenn lenne, de ő már annyiszor "meghalt", hogy már komolytalan lenne. Maggie kizárt, mert szerintem az első ütésbe belehalt volna, annyira gyenge volt akkor, és még fontos szerepe lesz később. Esetlen Abraham, de ő meg nem annyira fontos, hogy ennyire nagy feneket kerítsenek a halálának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!