Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » OpenCasting ügynökség?

OpenCasting ügynökség?

Figyelt kérdés
Megbízhatóak? Kapott már valaki munkát rajtuk keresztűl? Egy kis információ nagy segítség lenne! Személyes tapasztalatok stb.
2016. aug. 10. 21:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Barátnőm jelentkezett, azóta folyamatosan statiszta egy sorozatban, a fizu tok jó, biztonságos.:) Én is mentemvolna, de a munkaszerződésem nem engedi. viszont időben rugalmasnak kell lenned, ennyi a hátránya.
2016. aug. 17. 09:22
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged! :)
2016. aug. 17. 13:36
 3/22 anonim ***** válasza:
Persze, sokat megyek velük. Megbízhatóak, fizetnek rendesen, jó az ellátás, kedvesek a stat-szervezők.
2016. szept. 21. 17:19
 4/22 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ha jól tudom péntekenként lehet bemenni regisztrálni. Mi történik ott? Ki kell tölteni egy űrlapot, csinálnak rólad 1 képet és annyi? Aztán ha esetleg megfelelőnek találnak egy-egy szerepre, mellékszerepre, vagy reklámfilmbe, akkor hívnak?

Te eddig sok munkát kaptál tőlük? Mennyi idő telt el az első hívásukig miután regisztráltál?

Köszönöm a segítséged :)

2016. szept. 21. 20:03
 5/22 anonim ***** válasza:

Igen, péntekenként lehet menni. Kitöltöd a lapot, lefotóznak és ennyi.

Most forog a Harrison Fordos film is, meg van még egy pár, ahova sok statiszta kell.

Leginkább tömegbe hívják az embert, mikor 400-500 statiszta is kell. Ne szerepekre gondolj.

2016. szept. 21. 21:29
 6/22 A kérdező kommentje:

Ez jól hangzik. Ilyenkor lehet találkozni a színészekkel is? Most nem arra gondolok,hogy odamész és beszélgetsz velük, de hogy lehet őket testközelből látni?

Nem, nem szerepekre gondoltam, hanem statiszta munkákra :)

2016. szept. 21. 21:36
 7/22 anonim ***** válasza:

Nyilván találkozol vele, hiszen közös jeleneteket is kell venni. Pl. Tom Hanks kb. húsz centire állt tőlem egy 14 órás forgatásnak legalább a felében, másik napon meg majdnem a fején lépkedtem szintén tizenórán keresztül.

Viszont beszélgetni/autogramot kérni/fotózni szigorúan tilos.

2016. szept. 22. 08:21
 8/22 A kérdező kommentje:

Neem, semmi ilyesmi nem fordult meg a fejemben. Nem vagyok már tini,hogy síróroham közepette nekiálljak autogrammot kéregetni. Csak érdekelt,hogy a színészekkel együtt vannak e leforgatva a statisztak jelenetei vagy sem.

Azt megkérdezhetem,hogy te mióta űzöd ezt az egészet? :) Van mellette másik munkád is, vagy munka mellett csinálod?

2016. szept. 22. 08:40
 9/22 anonim ***** válasza:

Természetesen sokszor a színészekkel kell, de nem mindig. Forgatókönyvtől függ, hogy épp mi a jelenet. :)

Én kicsivel több mint egy éve csinálom, de más munka mellett, szóval inkább csak hobbiként. Imádok forgatáson lenni. :)

2016. szept. 22. 08:52
 10/22 A kérdező kommentje:
És könnyen meg tudod oldani,hogy elszakadj a melóbol? Mennyire kell rugalmasnak lenni?
2016. szept. 22. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!