Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » DC vagy Marvel? Kinek melyik...

DC vagy Marvel? Kinek melyik a kedvence és miért?

Figyelt kérdés

#Marvel #szuperhősök.
2017. júl. 25. 15:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, mert én nem is értettem soha, hogy a Batmant(na meg a hoki-moki Supermant) leszámítva, ki az, aki foglalkozik a DC-vel????
2017. júl. 25. 15:46
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha választani kell, akkor inkább dc.

Habár csak a Nolen-es Batman filmeket láttam, Marvelből meg egyet sem. A galaxis őrzőivel próbálkoztam anno, de ásítva nyomtam ki a felénél.

2017. júl. 25. 16:21
 3/16 anonim ***** válasza:

A DC annyit tud felmutatni, hogy nagyon sok pénzt fizettek a jelenleg dolgozó legjobb rendezőnek. Nolan teljes szabadságot kapott, és rendezett 3 Nolan filmet. A DCEU vállalhatatlan.

A Marvel pedig Kevin Feige alatt forradalmasította a modern filmgyártást. Eddig 16 filmet tettek le az asztalra, amik mind megállnak magukban is, de együtt egy soha nem látott méretű film univerzumot alkotnak. Nincs egy igazán rossz filmjük se.

2017. júl. 25. 16:55
 4/16 anonim ***** válasza:

"Nincs egy igazán rossz filmjük se."

Ez most vicc, ugye?

2017. júl. 25. 17:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem vicc. Nincs egy kifejezetten rossz MCU film se.
2017. júl. 25. 17:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Nincs?

Én nem kérdezem, mondom, hogy ez vicc.

Ennyire műanyag, semmitmondó, cél nélküli filmeket rég láttam.

Még azt se tudom mondani, hogy szép a CGI.

2017. júl. 25. 17:22
 7/16 A kérdező kommentje:
A DC-nek és a Marvel-nek is vannak jó "tulajdonságai" . A Marvel-nek jók a szuperhősei míg a DC-nek jók a főgonoszai:D.
2017. júl. 25. 17:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Jelenleg dolgozó legjobb rendező a DC-nél? Melyik DC filmet rendezte Lars Von Trier?
2017. júl. 25. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:

Egy film attól jó, hogy jól megvalósítja azt, amit akar. Nem attól, hogy jól megvalósítja azt, amit te akarsz. Szóval aki alapból utálja a szórakoztató akciófilmeket, az mit csinál itt? Egyszerűen nem ti vagytok a célközönsége a képregény filmeknek. Ettől nem lesznek rosszak.

Pl. a másik 71%-os hozta fel a Guardians of the Galaxy-t. IMDB-n 8,0, Rottentomatoes-on kritikusoktól 91%, nézőktől 92%, Metacriticen 76/100 pont. Szóval ha te elalszol rajta, akkor legyen már egy kis perspektívád. Ha van 16 ezekből, és mindegyiket imádja a közönség túlnyomó többsége és a kritikusok többsége is, te meg utálod, akkor elgondolkodtató, hogy vajon a filmek mind szarok és mindenki hülye, vagy csak nem illenek a te ízlésedhez.

"A Marvel-nek jók a szuperhősei míg a DC-nek jók a főgonoszai"

Hát azért a DCEU főgonoszok elég gyengék voltak eddig. Zod vagy mi a tököm a MoS-ből egy teljesen általános erős ember. A Batman v Supermanben Lex Luthor érdekes volt legalább, de hogy jó az erős. Aztán Doomsday meg standard CGI szörny. A Suicide Squadban pedig a Joker is elég gáz, az Enchantress meg megint csak borzalmas.

"Jelenleg dolgozó legjobb rendező a DC-nél? Melyik DC filmet rendezte Lars Von Trier?"

Komolyan? Vannak olyan rendezők, akik vitathatóan jobbak Nolannél, de Lars von Trier nem tartozik közéjük. Bár egy Lars von Trier szuperhős filmért azért fizetnék :D

2017. júl. 25. 18:03
 10/16 anonim ***** válasza:

"Egy film attól jó, hogy jól megvalósítja azt, amit akar."

Hát...ezzel lehetne vitatkozni. Miért lenne jó valami attól, hogy megvalósítja, amit akar? Ennek semmi értelme.

Ennyi erővel akkor a Sharknado is állhatna 9.8 ponton az imdb oldalán, mert megvalósította, amit akart és valami agyatlan szörnyes film lett.

"Szóval ha te elalszol rajta, akkor legyen már egy kis perspektívád."

A kérdés úgy szólt, hogy melyik a kedvencem. Ha unalmasnak tartom az egy kaptafára készülő marvel filmeket, akkor tőlem állhat 10 ponton is mindenhol, akkor sem lesz a kedvencem.

"a filmek mind szarok és mindenki hülye"

Hm...az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, az emberek többsége értelmes. De lehet ez is csak nézőpont kérdése.

2017. júl. 25. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!