A régi Mafia 1 - ben melyik autót a legnagyobb élmény vezetni?
Figyelt kérdés
Free - Ride - ban játszanék, de nem tudom melyik autó lenne jó. Írhattok prototípust is, de ne csak azokat, mert abból még csak kevés elérhető nekem!2021. febr. 22. 14:49
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Volt az a narancssárga, amit Lucas Bertone adott, a leggyorsabb a sztoriban. A freeride extreme-ban akad még néhány gyorsabb, meg sok egyedi.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem. Nem az a leg gyorsabb! Jó erős motorja van, de lassan gyorsul, ráadásul nehezen kanyarodik is, mert nagyon hosszú.
2021. febr. 23. 09:15
3/3 A kérdező kommentje:
És kanyarokban is le lassul.
2021. febr. 23. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Mi volt eddig a legnagyobb hátrány/negativ élmény amit a szépséged/jóképűséged miatt szenvedtél el?
Mindkét nem történetei érdekelnek.
Mi volt számotokra az elmúlt évek legnagyobb filmélménye?
Akár moziban, akár otthon néztétek. Mondjuk az elmúlt 5-10 évből.
Melyik a legnagyobb wellnes részleggel rendelkező holtel Kelet-magyarországon?
Decemberben egy 2-3 éjszakás Wellness pihenés tervezett 2 felnőtt és egy 14 éves gyerekkel. Ki sem akarunk mozdulni a hotelből, ezért olyan hotelt keresünk (főként 4 csillagos értékeléssel), ahol a legtöbb medence, élményfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs stb. áll...
Mik voltak a legjobb filmélményeid? Mely filmek voltak rád a legnagyobb hatással, milyen szempontból, mennyire és miért?
Kezdem én :D Rám a legnagyobb hatással egyértelműen a Harcosk klubja volt, ez volt az első olyan filmem, ami után nem tudtam aludni, és napokig agyaltam rajta.Egyébként ezzel a filmmel kezdődött a mostmár egyre nagyobb filmmániám :D Nagyon szorosan mögötte van az...
Szerintettek melyik járművet a legnagyobb élmény vezetni?
Auto,motor,kamion,busz,hajo,jet ski,repűlő,vadászgép?
Számotokra mi volt a nyár legnagyobb, legjobb pillanata?
Antonini szülinapja XDXD
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!