Jatektoys.hu - ról rendeltetek mostanában játékot? Működik egyáltalán ez a webáruház?

válasza:NEm ismerem ezt az oldalt, de most ránéztem.
Szerintem hanyagold.
- nincs megadva a cég pontos címe és egyéb elérhetőségei, csak egy e-mail cím, ami kb nesze semmi, fogd meg jól. Az Általános Szerződési FEltételek oldal üres, jobban mondva: feltöltés alatt, ami nagyon nem szabályos. KÖnnyen megtörténhet, hogy futhatnál a pénzed után.

válasza:Sziasztok!
Most én is rendeltem az oldalról utánvéttel lassan 1hete és nagy csend van.. :/
Ki mennyi idő alatt kapta meg?
Kapcsolódó kérdések:
Naponta többször látom "gyerekágyat keresek, aki tudj, jelezzen", "babaházat keresek, aki tud, írjon"
Internetről vennénk meg a baba holmik elég nagy részét, de tanácstalan vagyok ez ügyben... Melyiket ajánlanátok?
Első babánkat várjuk ès mèg semmink nincs , mindenből újjat szeretnék venni Magyarországi ,mert mi kárpátaljaiak vagyunk !esetleg tudtok megbízható webáruházat ahonnan nyitott szivvel rendelhetünk a csöpsègnek?
Neten vásároltok gyerekcuccokat (pl. cumisüveg, cumi, játék) vagy boltban? Miért?
Még a honlapját se tudom megnyitni. Rendeltetek már?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!