SÜRGŐS! Fifa 13-at telepíteném originen keresztül és kéri a DISPLAYNAME FIELD MISSING FROM REGISTRY kódot. Honnan tudom ezt előteremteni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Hangsúlyozom, nem gyerekként írom ki a kérdést!!! Ezt olvastam itt az imént: "Kiscsillag, majd ha te keresed meg azt a pénzt, amiből a szüleid fizetik a netet, a villanyszámlát, az innivalódat, sőt, a széket, amin ülsz, akkor neked is "több mindent lesz szabad"....
Munkahelyet is írhatjátok, de inkább az azon felül összeszedhető pénzre vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol mennyit lehet összeszedni ilyen kevés idő alatt. A drogok meg ilyen extrém dolgokat hagyjuk ki... :D
Arra gondolok például, hogy vannak pl. olyan szponzorok (külföldi orvosok, vagy szervezetek), akik megelőlegeznék a tandíjat, amit amint munkába állok folyamatosan törlesztenék. Vagy van esetleg valamiféle olyan hitellehetőség, amely engedi ekkora összeg felvételét ?...
1-2 millió forint az állam vagyonához képest semmiség, viszont ezzel a pár módszerrel jól meg lehet sokszorozni, ha ügyes vagy.
ti belemenétek egy ilyen kapcsolatba?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!