Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A mirrors edge miért ilyen...

A mirrors edge miért ilyen lehetetlen?

Figyelt kérdés

még csak most kezdtem a játékot, de máris felhúz. egyszerűen nem lehet tudni merre kell menni. futok körbe körbe, és aztán, így századjára 'jaaah, hogy ott oldalt egy majdnem észrevehetetlen lépcsőre kell ugrani'... vagy amikor kettő bäzinagy épület van egymás előtt, az ember gondolná biztos az előttem lévőre kell jutni. próbálkozok, pórbálkozok, de csak nem jön össze. erre kiderül, hogy közben egy teljesen észrevehetetlen, szintekkel alattamlévő oldalra eső kis épületrészre kell ugrani. wtf

most még mindig a második szinten vagyok elakadva, ahol az a nagy büdös helyzet, hogy konkrétan túl rövid a wallrun-om, hiába futok neki, hiába fordulok jobban a fal felé, egyszerűen nem ér el még a kerítésig sem.

erről a wallrun-ról beszélek:

[link]

bele lehet egyáltalán valaha jönni ebbe a játékba?? lesz olyan amikor már ráérez az ember és tudja merre kell menni? egyáltalán hogyan lehet meghosszabbítani a wallrun-t hogy teljesíthető legyen az a küldetés?

2016. jún. 26. 23:51
 1/10 A kérdező kommentje:
végül a wallrunt sikerült megcsinálni, de a véleményem továbbra is ugyanaz. lehet hogy ez a játék nem nekem való, én nem gondoltam hogy ez ilyen idegörlő folyton a nyomodban vannak kibäsz*tt helikopterekkel meg katonákkal dolog lesz, így arra sincs időm hogy végiggondoljam a következő lépést, vagy hogy átlássam merre menjek. nem tudom hogy látjátok, de számomra így élvezhetetlen a játék, hogy már az elejétől kezdve minden egyes részt ezerszer kell újracsinálnom ahhoz hogy haladjak
2016. jún. 27. 00:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb lenne ha nem lenne benne ennyi lövöldözés. Én is most kezdtem el. Fogalmam sincs, hogy merre kell menni, de nem állhatok le körbenézni mert az a nyomorult helikopter jön utánam és megállok egy pillanatra és meghalok...Az irányítás sem a legjobb. Van hogy gyorsan kell lefutni a lépcsőn, erre ő meg elkezd mászni a korlátra majd átugorja és lezuhan...

Nagyon vártam már erre a játékra, de csalódtam benne... és azt mondják a második része még ennél is rosszabb...

2016. jún. 27. 09:30
 3/10 A kérdező kommentje:
megnyugodtam akkor, mert pontosan ugyanígy érzek!
2016. jún. 27. 17:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

?

Ez most komoly?

Elég sok a trial and error benne (próba szerencse), de rohadt könnyű játék. Nekem soha nem volt vele bajom. Nem a szívem csücske, de ennyire vergődni még senkit nem láttam a Mirrors Edge-ben. Gondolom modern játékosok vagytok, nem tudjátok mi az a kiképzés. :D Talán vegyétek le easyre, az segíthet. Nem nehéz egyáltalán. Láss, ne csak nézz - ez a legfontosabb alapelve, konkrétan oda kell figyelned, logikusan gondolkodnod hogy most épp merre rohanhatnál el. Ha játék aggyal gondolkodsz, akkor hamar meghalsz.

2016. jún. 27. 18:09
 5/10 A kérdező kommentje:

na de ez az: ebben hol a logika? pont az volt a lényege a példáknak amiket leírtam, hogy tök logikátlan. nem tudom mit értesz kiképzés alatt, de szerintem kijelenteni hogy nem volt részünk benne, csak mert nekünk nem átlátható egy olyan digitális világ amihez térképet sem kapunk, és kiszámíthatatlan helyekre kell haladni, elég érdekes..

ügyes vagy, ha neked nem okoz problémát, de az érveddel nem értek egyet, mert pont az a gond vele, hogy logikátlan, illetve ha megnézek egy pályát, sok lehetőséget látok, merre lehetne menni, habár lehet az én hibám hogy túl "kreatív" vagyok. az hogy a játék nem arra az irányra gondolt amire én, az egy másik dolog.

de az, hogy nekünk más ötletünk lenne az útvonalakhoz, nem jelenti azt, hogy nem vagyunk "kiképezve", és hogy "modern" játékosok vagyunk.

utánanéztem jobban a dolognak, és mint olvasom, nem csak nekünk volt ezzel a problémánk, elég ha csak angolul beírjuk, és már jönnek ki a találatok, így rájöttem hogy nem csak én "vergődök"

2016. jún. 27. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Csak nagyon okosnak akart tűnni... Steamen sok barátomnak megvan a játék és mindenki egyetért velem. Ahogy mondod, sok esetben logikátlan...Egy pár ugrással feljuthatok arra az épületre, de ááá, kerüld meg az egészet elősször utána majd felmhetesz oda az epület másik végéből...Már az eleje is gagyi volt, amikor csak gyakoroltál. Azt mondja wallrunnal meg Q kombinációjával ugorjak oda fel. Megcsináltam, felmásztam, walrun és Q segítségével, erre azt írja ki, hogy failed...háromszor megcsináltam ugyanazt, felmásztam arra a rohadt falra aztán egyszer csak elfogadta...
2016. jún. 27. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem akartam túl "okos" lenni. Még tippet is írtam a végén, de azért megy a vöröskéz az internetcsászárok mezején, a legkisebb apró baromságra, még jó hogy letojom az egészet.

Lehet dobálózni hogy "jaj az ismerőseimnek is ez a baja", de ez nem érv, mivel ha mindenkinek ilyen gondjai lettek volna a játékkal, akkor hatalmas bukta lett volna az egész, és folytatást sem kapott volna. A maga idejében ez pedig hatalmas játék volt. Hozzáteszem én nem vagyok Mirrors Edge fan.

Pirossal jelzi a játék hogy melyik az a platform amelyikről el kell rugaszkodni valamilyen formában. Ennyi a lényege. Az elején még van pár ugrás ami szokatlan, utána meglehet csinálni az egészet pár próbálkozásra, de tényleg, egyáltalán nem nehéz. Ha csak forgolódtok meg vergődtök vele akkor töröljétek le, egy játéknak nem az az értelme hogy végigszenvedjük, aztán meg fórumokon elsírjuk hogy sz***r a játék mert egy kicsit ügyetlenek vagyunk benne. Én is sz***r vagyok pl. multiplayerben, mégsem sírok az interneten hogy "ez meg az a játék" lehetetlen meg stb.

2016. jún. 27. 23:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy szar a játék. A játék maga tetszik nekem és végig is fogom vinni, de azért ez nem azt jelenti, hogy vakon megyek és a hibáit észre sem veszem mint egy fanboy.
2016. jún. 28. 06:48
 9/10 anonim ***** válasza:

pfűűűh, fanboy.. 2x is írtam hogy nem vagyok nagy Mirrors Edges. Szerintem egy rettenet jó irányítás van összekeverve érdekes játékmenettel, de ezen kívül minden más gagyi és súlytalan. 1x vittem végig csak, összesen 6 óra volt.

Csak leírtam a tapasztalataim, és az ismerőseimét, pont úgy ahogy Ti is. Nektek van vele tájékozódási problémátok, nekem 2-3 kritikus jelenetnél több biztos nem volt. Nem emlékszem hogy bárhol ilyenbe estem volna, mint pl. a kérdező. Ennyi. A "modern játékos" dolgot pedig azért hoztam fel, mert a mai játékosokra jellemző (alapvetően, szóval tisztelet a kivételnek) az, hogy az első 1-2 nehezebb résznél már le"lehetetlenezik" a játékot, vagy valami pofonegyszerűt nehéznek tartanak, és rohannak a fórumra panaszkodni, könyörögni az egyetértésért.

Tipp még: A nehéz fokozat nem jelöli hogy merre kell menni.

2016. jún. 28. 07:43
 10/10 A kérdező kommentje:

istenem, ha a lehetetlen helyett azt írom hogy nehéz/érthetetlen, már nem dörgölnéd az orrom alá? ezzel csak a nehézségére akartam utalni, remélem nem gondolod komolyan hogy szó szerint lehetetlennek, teljesíthetetlennek gondolom, mert akkor bajok vannak

úristenem.."könyörögni egyetértésért".. "sírni hogy sz*r a játék"

nem sírok hogy sz*r a játék, egy szóval nem mondtam, csak azt hogy szerintem logikátlan. és nem egyetértésért könyörgök, hanem mások véleményét akartam meghallgatni, illetve meg is kérdeztem a leírásban, hogy bele lehet-e jönni, illetve hogy a tájokozódási érzékem a játékhoz javulhat-e. szóval eléggé mellélősz ezzel a sírok a neten dologgal, miközben másról van szó.. de ha ennyire nem tetszik a kérdés akkor mi a sz*rért jössz ide kötekedni? mert látszólag mást se csinálsz, csak belekötsz elsősorban magába a kérdésre, és itt nagyképűsködsz/okoskodsz, hogy ez sírás a neten, mintha direkt nem akarnád észrevenni a feljebb említetteket, és azt hogy ez egy segítségkérés volt. plusz egyébként is, ahhoz hogy ki mit ír ki egy fórumon, semmi közöd, ha nem tetszik akkor ne válaszolj.

és mit vártál egy olyan válaszra, ahol konkrétan lenézel minket, mint vörös kezet? olvasd már vissza. jah és amúgy: most abban tényleg az akart lenni a "tipp" hogy ne játék aggyal gondolkodjunk?

"internetcsászárok".. mert az nem internetcsászár fölöslegesen beleköt más emberekbe a neten, hanem az aki kiír egy segítségkérős kérdést, és az arra jövő kötekedő válasz nem tetszik neki? hmm érdekes meglátás..

és ha nem gond fejezzük be ezt a vitát, mert teljesen értelmetlen, és a kommentek szinte csak abból állnak, és a kérdést természetesen nem vitázásra szántam..

2016. jún. 28. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!