Mi a neve ennek a PonyClub-os, lovas számítógépes játéknak?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet le szállni a lóról és a telefont,füzetet,táskát használni?
Egy olyan lovas klubot keresek, ami olyan mint a pennygirl. Küldjenek ki csomagokat, ilyen lovas dolgokat, amik havonta járnak stb stb. sok sok lovas cucc egyben, bármi ami lovas csak legyen olyasmi mint a pennygirl és legyen benne több hasznos és mutatós lovacskás...
Régen aki, pony club-os volt, kapott egy Star Stable nevezetű lovas játékot. És unokatestvéremnek kellene, de nekem nincs már meg.. Megvenném is ha kell. De nagyon szükségem lenne rá :)
Ha valaki még mindig aktív Pony Club tag, s jár neki a csomag, biztos olvasta ezt a sorozatot. (Első része a Kristálytáncok tele, harmadik, vagy negyedik része pedig az Ősz a Kobra-szorosban címet viseli). Én csak az első részeket tudtam elolvasni, és szeretném...
Van ugye a PennyGirl számítógépes játék, amihez kell tagsági szám is. De játék most nem akar telepítődni, és azt írták, hogy küldjem el nekik az ellenőrző kódom, és a tagsági szánom. Így most mit tehetnék?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!