Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mattot adtam a gépnek a...

Mattot adtam a gépnek a legnehezebb szinten (10 skála) chess.com MOBIL APPLIKÁCIÓJÁN, ez mit jelent tudás szerint? Mennyi lehet az élö pontszámom kb?

Figyelt kérdés

2018. aug. 8. 17:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt nem hogy ennyiből, de csak gép ellen még 50 meccs után sem lehet megmondani.
2018. nov. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Tudod mi az a tájfutás?

Én nagyon szeretem csinálni, de kiváncsi vagyok ki tudja mi az, mivel nem túl ismert sport.

Így hogy tudnék jobban verekedni?

Az a baj hogy nem tudok járni most semmilyen harcművészetre, de ennek ellenére szeretnék valamennyire jól tudni verekedni. Ez hogy lehetséges ? Ötleteket, tanácsokat várok.

Valaki megtudná mondani, hogy pontosan mi is az a tippmix?

Soha nem voltam otthon a szerencsejátékokban, ezért ezt se nagyon értem. Ha valaki leírná tömören, azt megköszönném.

Tudás és sport ill. fizikai megjelenés és mentalitás?

Mit gondoltok egyeztethető a kettő? Holnaptól (holnaptól van edzésprogramom) kezdek bele alakformálásba, fogyásba, aktív mozgásra, erősítésre. Végzős vagyok és gyógyszerészkarra jelentkezek. Ahogyan informálódtam alig van szabadidő, sokat kell tanulni. MIndenezek...

Nem tudok táncolni. Hogyan tanulhatnék meg?

Valami ötletet tudnátok adni? 17F

Mit jelent a rollerkerékcsapágy típusjelzésében az 5-ös vagy 7-es szám?

Tehát: 1. Ha a gyári kerék Abec 5-ös tengelyű, be tudok szerelni a helyére Abec 7-est? (Fogalmam sincs, mit jelent ez a szám). 2. Az a smirgliszerű tapadófelület a cipőtalpnak (nem tudom, hogy hívják) cserélhető vajon? Ha igen, hol lehet olyat kapni? Köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!