Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Star Wars képregény magyarul?

Star Wars képregény magyarul?

Figyelt kérdés
Szeretnék Star Wars képregényeket beszerezni, ingyen, főleg régebbieket, (ez alatt a jedi sorozatra és a clone wars-ra gondolok, az eredeti trilógia képregény történetei nem fogtak meg) az újakat megveszem, de amit kihagytam nem tudom pótolni. Leginkább letöltés érdekelne ingyen.
2010. júl. 15. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
én meg pénzt akarok... ingyen....
2010. júl. 15. 04:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez két teljesen más dolog, pénzt nem tudsz letölteni, ha meg igen sok szerencsét. De köszönöm a bunkó hozzászólásod, eggyel több ember aki névtelenül baxogat egy másikat.

Kérek még hozzászólásokat, de értelmeseket :D

2010. júl. 15. 19:40
 3/5 anonim válasza:

Szia, az öcsémnek van egy rakás fölösleges Star Wars képregénye magyarul (pár Garfield-al) ami már nemkell.

Amúgy könyvtárban is szokott lenni, nézz be oda. Ha érdekel írj!

2010. júl. 16. 01:08
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
mért lett volna bunkó? mert én is kérek valamit ? csak neked lehet kéregetni?
2010. júl. 16. 03:00
 5/5 anonim ***** válasza:
www.halozsak.hu Ez az oldal tele van Star Wars képregénnyel :) Csak annyi a dolgod, hogy fent rákattintasz a "Képregények" aloldalra, majd kiválasztod a star warsot, és így tovább :):)
2011. jan. 25. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!