Stephanie Meyer Alkonyat című könyve az egy könyvsorozatnak a része? Több kötet is van vagy ez csak egy egyedülálló könyvnek számít?
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 15:03
11/23 anonim válasza:
Sziasztok! Elküldené nekem is valaki az Eclipset, Breaking Dawnt és Midnight Sunt magyarul? Köszönöm.
12/23 anonim válasza:
hali.légyszi valaki nem is küldje őket el az első 2 kötetet kivéve.előre is köszi.
twilighter@citromail.hu
14/23 anonim válasza:
jó nem tudok írni a nem az nekem akart lenni -.-
15/23 anonim válasza:
AKi azt írta, megvan neki mind a 4 könyv (angolul, magyarul, mindegy) elküldené nekem a mail-címemre: anya@kiara.hu Nagyon köszönöm!!!
16/23 anonim válasza:
Legyszi elkuldened nekem is az osszes reszt, ami meg van neked magyarul?
A cimem:
erli.berni@yahoo.de
17/23 anonim válasza:
Szia!
Nekem is küld el létszíves nagyon fontos lenne!
klau112@citromail.hu
Előre is köszönöm!
18/23 anonim válasza:
Ha valakinek megvan már a 3.,4.rész magyarul,küldje el legyen szives! beatrix.t@citromail.hu
19/23 anonim válasza:
Akinek megvan, küldje már el nekem legyen szives az Eclipse és a Breaking Down magyar fordítását. Angolul nem az igazi. Előre is köszi.
angela.fussy@gmail.com
20/23 anonim válasza:
Ha lehet nekem is elküldenéd az összes részt magyarul???
Címem: tami87@freemail.hu
Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!