Szerintetek mitől lesz jó egy regény?
ahhoz, hogy tudjam, mit kéne belerakni, vagy mi a tabuk benne el kéne olvasnom
ha azt akarod, hogy véleményt mondjanak róla, nyiss egy blogot, és oda írd le
ne ijedj meg, hogy ellopnák, mert ez a te szellemi terméked, már a létrejöttekor védve van, és ha valaki ellopná fel tudnátok jelenteni
ajánlom a blogspotot, a google blogrendszerét
Na lássuk csak,először is,tényleg csak azokról írj amiket szeretsz és jó ötletnek tartasz:)Ne írj kényszerből.
Aztán,nagyon fontos hogy adj valami jó kerettörténetet hozzá.Vagyis ne csak arról szóljon hogy szerelmesek és annyi.Legyen az alap humoros,vagy akciódús,vagy drámai(én napló formához a humorost választanám,de keverhetsz akármennyit:D)
Szálljon szabadon a képzeleted:DTalálj ki különböző helyzeteket,konfliktusokat,ügyes párbeszédeket,variálj a karakterekkel,gazdagítsd őket,adj nekik személyiséget,magadat is bele rakhatod:)
Nem tudom,lehet hogy kicsit bonyolultan írtam le?XD Visszaolvasva nekem annak tűnik:P Na mindegy,érted mit akarok mondaniXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!