Kiss Endre Farkas, Varga Irén vagy Bíró Mari a nagyobb humorista?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tolja ezt az öregasszonyos stílust, mint valami Kató néni utánzat, de hogy mit esznek rajta ennyien...
162 165 168
Nem látni tv-ben, pedig régebben topon volt. Utoljára a Maradj talpon műsorral kapcsolatban olvastam róla, és azt, hogy felvállalta a másságát. Mi lett vele azóta?
Afro-amerikai pufi fickó, kopasz is talán. Facebook sztár, videókat szokott megosztani, amiben aktualitasokat kommentál a maga sajátos stílusában, viccesen, affektálva, esetenként káromkodva, gyakran jelentkezik be kocsiból. Talán korábban sportoló volt, vagy most...
Véletlenül ráakadtam a profiljára, és ahogy nézegettem, próbàl vicces lenni de nem sikerül neki. Attól hogy humorista felesége még nem kellene megpróbálni gagyi módon eröltetni ezt a vonalat. Arról nem is beszèlve, hogy Dombovári Istvánné néven van fent, hogy könnyen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!