Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kiss Endre Farkas, Varga Irén...

Kiss Endre Farkas, Varga Irén vagy Bíró Mari a nagyobb humorista?

Figyelt kérdés

2021. jún. 4. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Kiss Endre Farkas
Bíró Mari
Varga Irén
21 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Egyik sem
2021. jún. 6. 12:18
 2/5 A kérdező kommentje:
miért nem?
2021. jún. 6. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Irén, imádom. Bolond nő, de mindig megnevettet a videóival.
2021. jún. 6. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem humoristák, szimplán csak szellemileg sérült emberek, és nem velünk nevetnek, csak rajtuk...
2021. jún. 7. 01:19
 5/5 anonim válasza:
70%
Szerintem Irén és az is marad pár évig.
2021. jún. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Csak szerintem nem vicces Szikra László "humorista"?

Tolja ezt az öregasszonyos stílust, mint valami Kató néni utánzat, de hogy mit esznek rajta ennyien...

Hová tűnt Szabó Kristóf (Totya)?

Nem látni tv-ben, pedig régebben topon volt. Utoljára a Maradj talpon műsorral kapcsolatban olvastam róla, és azt, hogy felvállalta a másságát. Mi lett vele azóta?

Hogy hívják ezt a fickót?

Afro-amerikai pufi fickó, kopasz is talán. Facebook sztár, videókat szokott megosztani, amiben aktualitasokat kommentál a maga sajátos stílusában, viccesen, affektálva, esetenként káromkodva, gyakran jelentkezik be kocsiból. Talán korábban sportoló volt, vagy most...

Dombovári Istvàn felesége miért erölködik annyira instán?

Véletlenül ráakadtam a profiljára, és ahogy nézegettem, próbàl vicces lenni de nem sikerül neki. Attól hogy humorista felesége még nem kellene megpróbálni gagyi módon eröltetni ezt a vonalat. Arról nem is beszèlve, hogy Dombovári Istvánné néven van fent, hogy könnyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!