Fannika mitől lett ilyen népszerű vagy közkedvelt az lmbtq közösség berkein kívül és belül is?
Figyelt kérdés
Pl. már film is készült róla, a Fanni kertje, amit teltházzal vetíttek moziban.
Holott egy egyszerű videós, influenszer. Mivel ragadta meg ennyire az emberek figyelmét? Mi van meg benne, ami más lmbtq személyben nincs?
Még Nopcsa Ferencről sem csinált filmet a magyar, pedig ő aztán kalandos életet élt lmbtq személyként. Fannika meg valahogy még őt is túlragyogta. Mi történt? Hogyan történt?
Nektek mi a véleményetek Fannikáról? Esetleg ismeritek?
Egy időben hirdetett az adultpixien.
ápr. 29. 16:12
2/9 A kérdező kommentje:
"nem tudom ki ő" trollok pls ne
ápr. 29. 16:31
3/9 cinderella_ 

válasza:

Láttam róla videót korábban egy RTL-es Castingon alázták és nevették ki. Akkoriban még egy nővel élt együtt, ki tudja követni?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem mindenki a párja, akivel együtt él. A filmben a férfi pl. a pótapja, de elvileg nincsenek szexuális viszonyban.
ápr. 29. 17:15
5/9 anonim válasza:
Az egyedi, különös történetek könnyebben eladhatók, mint egy átlagos élet. Viszont ha nem nyomnák orrba-szájba az ilyeneket, a kutyát sem érdekelné.
6/9 anonim 

válasza:

LMBTQ berkeken kívül azért, mert valamilyen szinten polgárpukkasztó. Aki csendben éli az életét transzként, az valószínűleg nem fog érdekelni senkit (ezt most nem rosszindulattal mondom)
7/9 anonim 

válasza:

Én sajnálom őt, rengeteg bántást kapott. Rossz időben rossz helyre született.
8/9 anonim 

válasza:

"Esetleg ismeritek?"
""nem tudom ki ő" trollok pls ne"
Döntsd el, hogy akkor mit vársz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!